Нова измама: Тарикати масово лъжат жени със секс, но само вечерят за тяхна сметка!

Романтична вечеря - мечта за дамите

Дребни тарикати си изкрънкват безплатно хапване за вечеря от наивни жени, жадни за ласки, оплакват се потърпевши.

Хитрите мачовци се представяли за бизнесмени и си уреждали срещи за вечеря в скъп ресторант, подмамвайки в сайтовете за запознанства раними мераклийки.

                                                                                                                                                     Тази измама става все по-популярна в социалните мрежи и потърпевшите от нея са десетки любовчийки, става ясно от женските форуми в интернет.

Схемата на измамата е една и съща – бизнесменът менте, претендиращ за високо финансово положение, кани жената, с която се запознал на вечеря в луксозен ресторант.

По време на въпросната среща, мачото показва завидно благосъстояние и се прави на зает, водейки ужким важни бизнес  разговори по телефона. На официалната вечеря влюбеният баровец прави огромна сметка и малко преди тя да бъде платена се изнизва с извинението, че трябва да проведе важен разговор на тихо място.

често вечерятя завършва трагично за джоба на дамите, вместо в леглото на мачото

След което излиза навън и си бие камшика, като оставя на дамата набъбналата сума за вечерята. И въпреки, че по форумите става ясно, че потърпевшите от тази схема жени са доста, няма сигнали подадени от тях до органите на реда.  Главната причина според ченгетата е, че всъщност дамите се срамували от тази ситуация.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/DARmhzfcYa0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *