Митьо Очите заживя в “Кокаиновата къща” в Пловдив

Митьо Очите

  Несебърcкият мафиот Димитър Желязков – Митьо Очите се засели в Пловдив непосредствено преди началото на активния летен сезон. Източници на от ъндърграунда в града на тепетата разкриват, че от около месец морският Ал Капоне обитава „Кокаиновата къща“ в Пловдив, която заема огромна част от улица „Волга“ и е в непосредствена близост до пловдивското МВР.

Имението, приютило Митьо Очите, е собственост на 33-годишния пловдивчанин Николай Николов, който миналата година бе арестуван и пратен в затвора заради задържан на пристанището в Русе комбайн, натъпкан с 67 килограма кокаин. Впоследствие се оказа, че Николай е платил 400 000 евро, за да му бъде доставен комбайн с тайник от Аржентина, натъпкан с кокаин.

Митьо Очите заживя в къщата на арестувания за „кокаиновия“ комбайн пловдивчанин Николай Николов

Престъпникът бе тикнат в ареста, а огромната му къща остана необитаема. Отскоро там се е настанил Митьо Очите, което кара пловдивчани да подозират, че именно Димитър Желязков е дърпал конците на кокаиновата афера в аржентинския комбайн.

В Пловдив Митьо Очите е охраняван от дузина охранители и макар всяка нощ да пирува из местните заведения, не се замесва в скандали. За пловдивчани е загадка поради какво естество Кръстника на черноморската мафия се е установил в града на тепетата точно преди откриването на новия летен сезон – време, в което Очите и бандата му правят купища пари от рекет и дрога.

„Най-вероятно Митьо се е покрил в Пловдив, за да не бъде привикван през ден в бургаската полиция за палежи над заведения в Несебър и рекет над дребни бизнесмени“, подозират местните бандюги.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *