Малкия Маргин се завърна в родината

Николай Маринов се оказа чист като сълза, ако се вярва на магистратите. Подземният бос вече е в България и стяга куфарите за Слънчев бряг

  Николай Маринов – Малкия Маргин се прибра в България, след като близо 4 години се укриваше от правосъдието и от Интерпол. Източник от обкръжението на боса на СИК разкри, че той се е завърнал в страната преди около седмица, след като е получил уверения от адвокатите си, че всички съдебни производства срещу него са прекратени.

Босът на СИК избяга от България на 6 януари 2009 г., когато бе обявен за издирване като заподозрян за поръчковото убийство на скандалния радиоводещ Боби Цанков. Прокуратурата обаче отдавна е оттеглила обвинението си, че Малкия Маргин стои зад екзекуцията на спорния журналист.

Разследването срещу Николай Маринов за търговия с дрога също няма да доведе до обвинителен акт. Магистрати признаха, че не разполагат с годни доказателства, че Малкия Маргин е покровителствал наркодейността на ромския гангстер Стефан Бонев – Сако. По-малкият брат Маринов бе оправдан още преди 2 години като поръчител на екзекуциите на Любен Гоцев, Иван Тодоров – Доктора и Никола Дамянов.

Съпругата Мария и децата също се прибраха със сикаджията

С Малкия Маргин са се прибрали и съпругата му Мария, както и трите му деца. Близки до боса на СИК разкриват, че по време на четиригодишното си изгнание той е живял в Марбея със семейството си, а не както мнозина предполагаха – в ЮАР.

Откакто се е върнал в страната, босът на СИК почти не е излизал от имението си на улица „Беловодски път“ в столичния квартал „Бояна“. Палатът на Малкия Маргин се охранява от десетина пазванти

Знаковият подземен авторитет напускал къщата си само за два-три часа дневно, за да играе футбол с приятели. Иначе Маринов все още не е засичан в актуалните нощни клубове, които му бяха слабост. Допреди да офейка от България, босът на СИК почти всяка вечер можеше да бъде засечен в столичния клуб „Червило“ и в чалга заведението си „Гранд де Лукс“.

От обкръжението на Малкия Маргин разкриват, че босът на СИК стяга куфарите си за Слънчев бряг. Сикаджията ще ходи на море с по-големия си брат Красимир и със семейството си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *