Люлинският наркобос Мирката отново вилнее на наркопазара

Мирослав Пелтеков - Мирката

  Люлинският разбойник Мирослав Пелтеков – Мирката се завърна с гръм и трясък на родната ъндърграунд сцена. От около месец насам гангстерът отново е в България и лично контролира наркоимперията си.

Преди дни Мирката затвори популярно чалга заведение в София, за да празнува раждането на сина на един от най-верните си хора – Иван Гулията. Присъствали на партито на наркобригадата разкриват, че на сутринта Мирката платил сметка от 25 000 лева. На партито се шмъркал кокаин от най-високо качество, а подпийналите „лейтенанти“ обяснявали на гостенките си – скъпоплатени компаньонки, че са внесли над 100 килограма чист кокаин от Парагвай и че дрогата, шиткана в София от дилърите на Пептеков, е без конкуренция по отношение на качеството и цената. За да монополизира тотално пазара и да отвее конкуренцията, Мирката е разпоредил на дилърите си да продават грам кокаин на цена от 140 лева. Почти навсякъде в София пакетче бял прах от 0,8 грама се шитка за 160 лева.

Мирослав Пелтеков – Мирката отдавна е сочен от МВР като един от солидните търговци на дрога в София. Преди 2 години той избяга от България, тъй като се готвеше арестуването му . Мирката прекара повече от година в Холандия, където се сдружи с рокерската организация “Ангелите на Ада“. Според оперативни данни Мирката работи съвместно с покерите и зарежда Швеция и Норвегия с кокаин и с бял хероин. В Скандинавия цената на наркотиците е в пъти по-висока от останалите европейски държави заради трудното вкарване на наркопратки.

Христо Вартерян-Исуса

Не е известно как Мирката съумява да зарежда местните наркотърговци с кокаин и с хероин, но според родни антимафиоти, само за последната година гангстерът е вкарал над 100 кила бял хероин и около 50 килограма кокаин в Норвегия и в Швеция. По канапа вече работел „Интерпол“.

След завръщането си в България Мирослав Пелтеков се е настанил не в апартамент в родния си квартал „Люлин 4”, а в къща на свой съратник в „Симеоново“. Мълви се, че люлинският разбойник се е прибрал в България, тъй като е привлякъл вниманието на полицията в Холандия и ченгета се навъртали подозрително често около апартамента му в Амстердам.

33-гадищният Мирослав Пелтеков – Мирката се прибрал в България и заради осъдителните присъди на част от враговете си. Само преди 2 месеца хората на Ицо Исуса, сред които братовчедът на Любо Чука – Любо Костадинов – Младежа, бяха признати за виновни за търговия с наркотици и получиха между 5 и 7 години затвор. Самият Ицо Исуса е в неизвестност от 4 години насам и според мнозина отдавна не е между живите.

В организацията на Мирката непосредствено под него е поставен Росен Стъкларя. Важен играч в наркосхемата е и Марио Дългия, който отговаря за пласмента на марихуана. За Мирката под опеката на Марио Дългия работят около 20 пласьора на марихуана, които според ченгета продавали дневно само в „Люлин“ около 1500 пакета трева тип „холандец“ на цена 30 лева.

Сред “лейтенантите“ в организацията на Мирката изпъква и бившият боксьор Калинката, както и сдобилият се с първороден син неотдавна Иван Гулията, който организирал доставката на парагвайски кокаин от Сърбия. Друг мастит дилър в организацията е младеж с прякор Паяка.

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Люлинският наркобос Мирката отново вилнее на наркопазара"

  1. Рап   11.04.2013 at 2:12

    Човека на снимката не е Мирослав Пелтеков – Мирката,а е Александър Атанасов Пелтеков по известен като рапъра Alex P. –> инфо тук: http://sandocaneca.wordpress.com/trac/

    Отговор
  2. идиоти   05.05.2013 at 13:14

    бахти олиигофрените

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *