Каръци: Заловиха хайдуци, след като единият си загуби портфейла!

Ченгета от Божурище заловиха двама крадци на броени метри от от местопрeстъплението, съобщават от пресцентъра на МВР- София.

Взломаджийте – 24-годишният Р.И. и 21-годишният Н.Г. са отмъкнали от разбита вила левове, златни и сребърни бижута. Полицаите заловиха апашите, след като жител на софийско село алармирал униформените, че СОТ – ът на комшията се задействал и в двора на имота имало хора.

Полицаите се отзовали, заварили разбит прозорец на втория етаж на къщата и видели на земята два телевизора и няколко кутии с обувки. Това ги провокирало да претърсят внимателно двора. Не след дълго техните усилия се увенчали с успех, едно от ченгетата забелязало мъжки портфейл с лична карта в него. Тя била на Р.И. (24г.) жител на същото село.

Униформените разширили периметъра на претърсване и в съседния необитаван двор се натъкнали на изоставен видеоплеър, две мокетени пътеки, кутия с инструменти, чук и машина за подстригване на коса. Броени минути след като намерили вещите, чули подозрителен шум и видели обирджиите да се промъкват през дворовете на хората. Полицаите ги подгонили и задържали.

В тях били намерени няколко парфюма. Оказало се, че падналият портфейл бил на единия от мъжете извършили взломната кражба. Собственичката на вилата се оплакала,че от там са изчезнали още 1500 лева, 500 долара, златни и сребърни бижута, фотоапарат, ръчен часовник, пет мъжки пуловера както и ловна пушка.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/BSivmDbDPgs

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *