Ирена Милянкова опита да скрие, че мъжът й е арестуван за сводничество

Ирена Милянкова

  Ирена Милянкова по чудо се спаси от публичен линч. За разлика от другите участници в риалитито „Къртицата“ моделката мина между капките и опази тайните си. Съни от кримката „Под прикритие“ успя да скрие, че мъжът й Росен Чолов е в ареста по обвинение за сводничество. За да не бъде разкрита скандалната истина от останалите участници и да не се превърне в тема за някой лайф на шоуто, Ирена използва актьорските си заложби и умело го игра примерна съпруга и многодетна майка. В мисията си Милянкова получи помощ от работодателката си и нейна близка приятелка Жени Калканджиева.

Ако се вярва на мълвата обаче, шефката на „Визаж“ е лично заинтересована истината да не се разкрие в риалитито, в противен случай има опасност да бъдат разбулени и връзките на Калканджиева с Росен Чолов. Обществена тайна е, че Жени е имала работни отношения с него. Преди да отвори скандалната си агенция „Еф Ейч Уан“, Чолов се трудел в агенция „Визаж“. Под зоркото око на шефката Жени Калканджиева мъжът на Милянкова се изявявал като „букър“. Именно покрай тази си длъжност навремето се запознал с жена си.

Росен Чолов е черно петно в биографията на Ирена и тя не иска да говори за него

Тогава Ирена била едва на 13 години. Тъкмо била пристигнала в столицата от родния си Разград. Била решена да следва мечтата да се занимава с моделство. Като част от „Визаж“ Ирена бързо просперирала като манекенка. Имала даже ангажименти в чужбина. Скоро след първите си успехи обаче Ирена се загаджва с Росен Чолов и се отказва от кариерата си. Когато заживяват заедно, Милянкова е едва на 14 години. Първото от четирите си деца от Чолов манекенката ражда на 15. В редките си интервюта синеоката красавица винаги е казвала, че не съжалява, че е станала майка на тази крехка възраст. Не би посмяла обаче да се изтъкне като пример за подражание пред подрастващите.

Семейството ми изживява труден момент лаконична бе Ирена на влизане в „Къртицата“. Учудващо, но драмата на моделката не бе разгърната в шоуто. Причината не е в някакви тайни нейни договорки с продуцентите на предаването. Манекенката просто извади невероятен късмет. За срока, в който живя в Базата, се случиха няколко важни събития. Заради разкритията около други участници в „Къртицата“ Милянкова се спаси от вероятността заедно с печално известния си съпруг да се превърнат в основна тема в някой лайф. Екипа на шоуто и зрителите бяха твърде заети да нищят темите за любовта и насилието във връзката на Деян Донков и Радина Кърджилова.Тайният живот на Милянкова и мъжа й остана някак встрани и заради шокиращата вест, че Рут Колева чака дете от бившето си гадже Калоян, а изживява авантюра със съквартиранта си в Базата Любо.

Бившата манекенка и настояща актриса се прави на примерна майка пред обществото

Само веднъж участниците в „Къртицата“ проявиха интерес към мъжа на Ирена Милянкова, но тя умело избегна нахалните им въпроси. За това й помогна шефката й и нейна близка приятелка Жени Калканджиева.

„Тя не е женена. Има си приятел и от него са 4-те й деца“, отвърна шестата по красота в света на питанката на Тодор.

31-годишният бизнесмен въобще не прикриваше интереса си към Милянкова. Друг ухажор на моделката бе рапърът 100 кила. Изпълнителят на „Аз съм 6″ се обръщаше към синеоката красавица с „бейби“ и все търсеше повод да й сподели чувствата си. Още при влизането на Ирена в шоуто, 100 кила се зае да я разведе из Базата и да й покаже забележителностите. После обаче размисли и й каза: „Нека твоите приятели те разходят, аз каквото и да ти говоря, все ще те свалям“. После с мазна усмивка ромът се извърна към Милянкова и й намигна закачливо. Едва ли 100 кила и Тодор щяха да бъдат толкова смели ухажори, ако знаеха кой е мъжът на моделката.

„Не е удобно сега да ти обяснявам кой е“, заяви Жени Калканджиева на Тодор, когато той настойчиво я попита за половинката на Милянкова. За да избегне повторен опит да разбере нещо за мъжа на моделката, шефката на „Визаж“ побърза да се отдалечи. Частичен отговор Тодор получи само от актьора Кирил Ефремов. Колегата на Милянкова от кримката „Под прикритие“ заяви: „Мъжа й май го арестуваха преди време“. Тодор се опули от изненада, а Ирена се скри в спалнята.

Благодарение на шокиращите разкрития около съквартирантите си в „Къртицата“ Ирена избегна вероятността продуцентите да се фокусират върху нея и да разкрият тайните й. Във вторник синеоката актриса се върна към обичайното си ежедневие, а то се изчерпва с грижите й за 4-те деца. Отскоро манекенката е заета и с правната защита на мъжа си Росен Чолов, която не била никак евтина. Това била и причината, поради която Ирена приела да участва в „Къртицата“. За една седмица престой в Базата Милянкова прибрала близо 10 000 лева, коментират запознати.

Вярвам, че един ден ще бъдем отново заедно каза Ирена в шоуто. За времето, което прекара в „Къртицата“, тя само още веднъж спомена Росен Чолов. Случи се на двора. Милянкова повдигна коси и показа татуировка на тила си. „Това са първите букви на имената на мъжа ми и на две от децата ми. Сега остава да изпиша и тези на другите ми две деца“.

Ирена се надява, че скоро ще допълни в татуировката си първата буква от още едно име. Въпреки разкритията за мъжа й Росен Чолов, тя е решена да го дари с пето дете.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ирена Милянкова опита да скрие, че мъжът й е арестуван за сводничество"

  1. redZ   15.08.2013 at 12:45

    Питам се как така Ирена Милянкова одобрява това, че мъжа и е сводник на малолетни момиченца? Защо тя подкрепя един сводник?

    Та нали тя има две дъщери, едната от които – Мелани, е на почти същата възраст, каквито и тези бедни момиченца, които мъжа и е продавал за пари? И на всичкото отгоре, Ирена Милянкова е знаела какво става, защото мъжа и е водел момиченцата, които е карал да проституират в къщата им.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *