Врачката с патериците от Бургас редовно биела мъжа си, накрая той я убил с гира!

Убитата жена

Мъжът на пророчицата от Бургас Валя, Андрей Влаев, според показанията е преживявал всеки  ден системен тормоз от нейна страна. Изтормозеният съпруг я убил точно в момент на силен афект. 

Онзи ден в Бургаският окръжен съд се гледа мярката за неотклонение на Андрей Влаев, убиецът на жена си – ясновидката Валя. Влаев погуби ясновидката миналия четвъртък.  Според юристите на мъжа ще му бъде повдигнато обвинение по чл. 124 от НК за причиняване на смърт по непредпазливост, вследствие на умишлено нанесена телесна повреда.

Доста интересни изказвания направи в съда адвокатът на убиеца, Николай Рачев. Защитникът твърди, че неговият клиент е бил  подложен на системно малтретиране от съпругата си. Според неговите думи поведението на пророчицата от Варна от февруари тази година се е изменило коренно. Валя все по-често изпадала в транс и крещяла, буйствала, отправяла заплахи, а и отваряла прозорците в къщи и се провиквала „Децата се давят, децата се давят!“.

Мъжът й не издържал на психологическото напрежение и напуснал ясновидката. Децата му обаче го придумали да се прибере при майка им. Във фаталния ден на убийството, Валя отново изпаднала в несвяст, започнала да бие мъжа си, след това го хванала за блузата и почнала да се влачи по земята. В този момент силно паникьосаният и афектиран Андрей докопал три килограмова гиричка и ударил с нея съпругата си два пъти по главата. Ударите се оказали фатални.

Андрей Влаев

Бракът на Валя с Андрей е втори пореден за ясновидката. Щом се събрали да живеят под един покрив, Андрей почнал бизнес с коли втора употреба. Мъжът  вкарвал возилата от Гърция  и ги  записвал на жена си, за да може да ползва преференциите от инвалидността й. Когато далаверата престанала да е толкова силна, Андрей почнал да разчита на парите изкарвани от Валя. Семейството се издържало единствено от ясновидските й сеанси. Според съседите именно заради това мъжът получил комплекс, че жена му се грижи за него и тя допълнително му давала поводи да се чувства унизен. Затова семейството постоянно било в непрекъснати разпри.

Валя не спирала тормозът на мъжът си и след нейната смърт. Съкилийниците на Андрей, който призна, че е убил жена си, се оплакали от безкрайните „диалози“  с нея. Съкафезниците  му изпаднали в ужас и поискали той да бъде преместен в изолация, защото ги тормозил с диалозите, които водел с убитата си жена.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/gbkhMD9TLQA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *