Внукът на митничарския бос Христо Кулишев върти марихуаната в София

Пламен Цеков - Тлъстуша

  Доведеният внук на скандалния бивш шеф на митниците Христо Кулишев – Мартин, уверено върви по утъпканата от родителите му бандитска пътека. 25-годишният син на шефката на „Универсалните“ Мила Георгиева, която бе арестувана за контрабанден внос на месо, захар, олио и други хранителни продукти, контролира почти изцяло пазара на марихуана в София.

Мартин Георгиев, познат с прякора си Мартин Джито, навлиза ударно в търговията с дрога благодарение на контактите на майка му Мила с мафиотския бос Златко Баретата. Оцелелият в скорошен атентат пред Съдебната палата бивш командос се е оттеглил от бизнеса с наркотици заради системните хайки на МВР, които изловиха почти всичките му дилъри.

Баретата е предоставил разработената си схема за продажба на наркотици на внука на Христо Кулишев, а в ъндърграунда се мълви, че Златомир е кръстник на буйния милионерски наследник.

Случайно или не, но отскоро част от гардовете на Златко Баретата са преминали на работа към Мартин Джито и към партньора му в бизнеса с марихуана Жоро Главата. Основен диспечер на продажбата на трева в организацията е Пламен Цеков – Тлъстуша, под чиито контрол са над зо дилъри на марихуана.

Пласьорите съумяват да продадат месечно над 5 кила дрога, а чистата печалба на организацията от този бизнес надхвърля 150 000 лева.

Христо Кулишев

Мартин Джито нашумя покрай майка си Мила Георгиева в края на миналата година, когато антимафиотите удариха бандата „Универсалните“.

Оказа се, че най-големите производители на колбаси и световни търговски вериги, базирани в България, са станали жертва на гангстерския картел, образуван от Мила Георгиева, сина на бившия земеделски министър Георги Танев – Иван, и Златомир Иванов – Златко Баретата.

Бандитската задруга внасяла всякакви продукти от Румъния и Полша, които били продавани на коректни към бюджета фирми. След като търговците плащали доставките по банков път и превеждали чинно ДДС-то, бандата представяла неверни документи и чрез фирми бушони теглела неправомерно ДДС-то от държавата. Сред потърпевшите от тази афера е босът на „Литекс комерс“ Гриша Ганчев, който бил “думнат” с над 20 милиона лева от Иван Танев, Златко Баретата, Мила Георгиева и сина й Мартин от далавери със захар.

Въпреки грандиозната измама Мила Георгиева излезе от ареста, а отскоро тихомълком е отпаднала и мярката й за неотклонение „домашен арест“. Доведената щерка на Христо Кулишев продължава да се занимава с митнически афери, като в бизнеса е въвлечена и сестрата на Златко Баретата. Що се отнася до Мартин Джито, то той отскоро се движи в брониран „Мерцедес“ S класа, купен от майка му за 600 000 лева. Търговец №1 на марихуана обитава огромно имение в квартал „Бояна“, ситуирано точно зад ресторант „Чепишев“. Според мълвата в ъндърграунда Мартин се вижда с доведения си чичо Максим, който е законен син на митничаря Христо Кулишев.

„Въпросният Максим има фирма за сортови семена на марихуана, а офисът му е в идеалния център на София. Макар Максим да твърди, че не произвежда трева, а само продава семена, което не е забранено от закона, мнозина подозират, че точно той снабдява новата наркоорганизация с трева от типа „холандец“, мълви се в ъндърграунда.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *