Бруталният гангстер Тишо Боксьора се измъкна от правосъдието!

Тихомир Георгиев - Тишо Боксьора

  Поредният скандал с избягал от правосъдието гангстер е налице – Тихомир Георгиев – Боксьора, прочул се като основен свидетел срещу мафиотския бос Златко Баретата, е офейкал от… Лондон.

Бягството на 44-годишния Тишо Боксьора, известен като касапин №1 на наркомафията, е обвито в мистерия, като криминалната загадка е по-голяма дори от „дубайския казус“ с Христофорос Аманатидис – Таки.

Според Ginrypen, Тихомир Георгиев е напуснал Англия през ноември 2012 г, само дни след като съдът в Лондон взе решение да екстрадира в България осъдения на 15 години затвор за убийство разбойник. От МВР официално отказаха да коментират дали Англия е пратила Тишо Боксьора на родното правосъдие. „Той не е в България. Няма да коментираме нищо друго“, лаконични бяха от Вътрешното министерство.

Под сурдинка се мълви, че властите на Острова са екстрадирали касапин №1 в организацията на Златко Баретата у нас, но след това Тишо Боксьора е бил изведен тайно от България от ченгета, тъй като все пак се е съгласил да свидетелства срещу мастити босове от наркобизнеса. Според различни неофициални коментари на ченгета Тишо Боксьора се укрива или в Унгария, или в Сърбия.

44-годишният разбойник, бивш военен от Плевенското поделение, се прочу даже в Англия с варварските си набези над конкурентни дилъри на дрога, след като бе арестуван през януари 2012 г. от Скотланд Ярд. След акцията на британските ченгета медиите на Албиона разкриха, че страховитият бандит е преподавал бойни изкуства в спортен клуб в краен лондонски квартал.

Ромският бос Стефан Бонев – Сако трепери какво ще каже за него пред полицията Тишо Боксьора

Британските медии се питаха как е възможно Тихомир Георгиев да се е укривал близо 6 месеца в Лондон, при положение че името му бе в списъка на най-издирваните престъпници от Интерпол от август 2011 г.

Прозвището „резач на пръсти“, дадено от английските медии на Тишо Боксьора, невинно загатва за зверските изстъпления на кръвожадния разбойник. Роденият в Плевен гангстер отдавна си е спечелил славата на изверг №1 на мафията заради бруталните инквизиции, на които подлага жертвите си.

Тихомир Георгиев офейка от България през лятото на 2011-а, дни след като бе осъден от Върховния касационен съд на 15 години затвор за убийството на наркодилъра Емил Герасимов – Черния. През лятото на 2007 г. касапинът на Златко Баретата закла със 17 удара с нож Емо Черния в град Момин проход, тъй като онзи продавал дрога, без да се отчита на организацията „Фирмата“.

Биячът веднъж смени показанията, които даде срещу Златко Баретата

На името на Тихомир Георгиев криминалистите приписват още няколко жестоки инквизиции и дори убийства на наркодилъри. Тишо Боксьора бе разследван и като екзекутор на радиоводещия Боби Цанков.

На 7 януари 2010 г. „резачът на пръсти“ на Златко Баретата бе арестуван като един от убийците на скандалния журналист, но срещу него така и не бяха повдигнати обвинения за убийството на Цанков. За сметка на това Тишо Боксьора стана свидетел на прокуратурата срещу Златомир Иванов – Баретата и срещу ромския наркобос Стефан Бонев – Сако.

Кръвожадният разбойник твърдеше, че след задържането на Златомир Иванов – Баретата и над 20 наркотърговци от „Фирмата“ търговията на хероин и кокаин в София е поета от Сако, който бил под контрола на Големия Маргин. Самият Тишо Боксьора бе посочен за наследник на Златко Баретата. Според десетки сигнали в прокуратурата, подавани от притискани дилъри в периода 2009-2010 г., кръвожадният гангстер опитва да заграби освободени от „Фирмата“ територии чрез системен тормоз над останалите без покровител улични дилъри на дрога.

Тишо Боксьора бе основен свидетел и в процеса срещу Златко Баретата, преди да се отметне на 180 градуса в съдебна зала. На едно от заседанията в Софийски градски съд касапин №1 на наркомафията обяви, че лъжесвидетелствал срещу началника си Баретата под давление на Димитър Вучев – Демби и висши полицаи.

„Говорих небивалици за Златан, защото ме заплашиха с убийство. Демби бе поръчал екзекуцията ми ако не го подкрепям в операцията му по дискредитирането на Златомир Иванов. В периода, в който бях притискан, Вучев се ползваше с подкрепата на тайните служби и размахваше карта на офицер на ДАНС. Отричам се от думите си, че Баретата е поръчал на Рашо да бъде разстрелян Румен Стефанов – Алф от Перник. Какво друго съм говорил – не зная. На 7 януари 2010-а ме арестуваха спецчастите, биха ме и ме удряха с електрошок. Оттогава не помня нищо от нещата, за които ме пита г-жа прокурорката“, изгаври се със съдии и прокурори Тишо Боксьора през юли 2011 г., когато за последен път се появи в съдебна зала в качеството си на защитен свидетел №1 срещу наркокартела „Фирмата“.

Поредното бягство на гангстера, при това случило се в Англия, ясно подсказва на мнозина, че Тишо Боксьора е сключил нова сделка с МВР и с прокуратурата. По всичко личи, че в нея не фигурира като опция Георгиев да излежи присъдата си от 15 години затвор за убийство.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *