Бруталният гангстер Тишо Боксьора е екзекуторът на братята Иван и Илия Иванови

Тишо Боксьора свидетелства срещу бившия си работодател Златомир Иванов с надежда да избегне наказание за зверствата си

  Тихомир Георгиев – Тишо Боксьора, който вече излежава ефективна присъда от 18 години затвор за убийство на наркодилър в Момин проход, може да бъде обвинен и като извършител на двойна екзекуция – убийството на братята близнаци Иван и Илия Иванови, ликвидирани през декември 2004-та.

Това разкриват сигурни източници от прокуратурата. Според думите им вече имало свидетел, който бил готов да разкаже, че Тишо Боксьора участвал в екзекуцията на братята близнаци заедно с Борислав Секулов – Бобо. Мократа поръчка дошла по нареждане на Златко Баретата.

Братята Иван и Илия Иванови бяха направени на решето, докато се прибираха в дома си в столичния кв. „Илинден“. Според криминалисти причината за екзекуцията им е, че са напуснали организацията „Фирмата“ на Златко Баретата

Борислав Секулов – Бобо отговарял за продажбата на хероин в столичните квартали „Илинден“, „Захарна фабрика“, „Красна поляна“, „Възраждане“ и „Западен парк“. Бобо бил на пряко подчинение на Мартин Станков – Рашо, а Тишо Боксьора оглавявал наказателния отряд.

Боксьора и Бобо получили картбланш да отстранят братята близнаци Илия и Иван, тъй като те предали организацията Иванови, през „Фирмата“ и преминали на работа към друга структура. За наказание 24-годишните младежи бяха направени на решето, докато се прибираха в блока си в столичния квартал „Илинден“ в края на 2004 г.

Тихомир Георгиев – Боксьора си спечели славата на безскрупулен инквизитор на наркомафията даже в Англия, след като преди година бе арестуван от Скотланд ярд в Лондон. Разбойникът избяга от България през лятото на 2011-а, след като преди това свидетелства срещу някогашния си началник Златко Баретата и организацията му „Фирмата“.

Казват, че Тишо пропял срещу Златомир Иванов, защото се надявал да не лежи в затвора за убийство. Роденият в Плевен трошач на кости е разследван от МВР и за още няколко екзекуции, включително и на радиоводещия Боби Цанков.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *