Братя Галеви се предават сами до броени дни!

Пламен Галев и Ангел Христов

  Дупнишките мафиоти Пламен Галев и Ангел Христов ще се предадат до дни, мълви се усилено в Града на барикадите. Според клюката, която обикаля от известно време Югозапада, бившите командоси са се прибрали в родината си и вече водят преговори на високо ниво, за да остане без последствие бягството им от правосъдието.

Пламен Галев и Ангел Христов офейкаха от страната яко дим преди повече от 3 месеца, когато трябваше да влязат за по 5 години в затвора с осъдителни присъди по дело за рекет. Гангстерите се изпариха с над 40 милиона лева и бяха обявени за международно дирене от Интерпол. Неотдавна в пресата бяха публикувани снимки на Пламен Галев, който се припичаше на частен плаж в ЮАР. Така бе потвърдено, че разбойниците са се укрили в Южна Африка при Веска Меджидиева, която също е родом от Дупница.

Познати на „братята“ твърдят, че истинската цел на мафиотите била не да се крият цял живот, а да преперат десетки милиони левове, изкарани от трафик на амфетамини, рекет и търговия с коли. След като съумяха да изнесат парите си и да ги превъртят през офшорки, Галеви са се завърнали тайно в родното си село Ресилово и подготвят почвата да се предадат в полицията.

Само преди дни от най-близкото обкръжение на престъпниците изтече „поверителна“ информация, че Пламен Галев е болен от диабет и че болестта ерозира постоянно зрението му. Заболяването се усложнило особено по време на ареста му в Националната следствена служба преди повече от 3 години и оттогава бившият командос бил все по лекари. Диабетът се обострил и буквално за няколко месеца той сменил очила с няколко различни диоптъра, като изследвания показали, че част от органите в тялото му са засегнати – очите, бъбреците и периферните нерви.

Новината за влошеното здраве на Пламен Галев бе изтълкувана в Дупница като сигурен сигнал, че скоро разбойникът и ортакът му Ангел Христов ще се предадат на правосъдието. „Двамата си подготвят легенда, че не са се укривали, а че са се лекували в клиника някъде по света и че не са разбрали, че ги търсят. Така наскоро с направи и Пламен Дишков – Кела, който беше заловен в Португалия. Кела съобщи в съда, че не се е крил 10 години, ами просто си е въртял какви дела в Португалия и не знаел, че го търсят за убийство„, рисуват дупничани сценария за предстоящото завръщане на Галеви.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *