Как да скрием целулита

Целулитът е проблем, който засяга най- вече жените. Това се дължи на хормоните. Целулитът може да засегне както слаби жени, така и с наднормено тегло. Резултатът е образуване на дупки по кожата заради мастните депа и тъкани под кожата. За да сте уверени в банския си костюм, научете се да прикривате целулита по краката.

За да премахнете стриите и целулита – „Био- код“. ВИЖ ТУК

целулит

Инструкции:

1 . Нанасяйте с масажи антицелулитния продукт. Лосионите за намаляване на целулита съдържат кофеин, който изпъва кожата и намалява дупките. Използвайте веднъж дневно.

2 . Найлонов чорапогащник, за да скриете целулита. Цветът и тъканта на чорапогащника прикриват дупките по кожата. Прозрачните найлонови чорапогащници са идеални, ако не искате да разберете, че ги използвате.

3 . Използвайте дрехи, които скриват целулита по бедрата. Ако обичате да носите поли, се уверете, че не са над коляното. Вместо нормалните къси панталони, носете дълги бермуди или отрязани панталони. Не носете клинове или прилепнали спортни панталони. Така целулитът ще се вижда най- много.Така целулитът ще се вижда най- много.

4 . Бронзовият тен прави целулита по- незабележим.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *