4 съвета преди първата ви депилация при козметик

krem-sled-epilaciq

За първи път отивате на козметик, за да ви депилират. Чувствате се нервни, защото не знаете какво точно да очаквате. Предлагаме ви няколко полезни съвети как да се подготвите:

1. Ексфолиране. За да расте косъмът, без да става подкожен, трябва да ексфолираме. Направете го преди да отидете на козметик, както и след това, но не веднага. Депилирането с кола маска е доста агресивна процедура, така че не се депилирайте точно преди или веднага след нея. Изчакайте 24 часа.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

kraka-otslabvane

2. Без прилепнали дрехи. Няма да ви е никак удобно да носите прилепнали дрехи след депилация. Освен това, така може да се раздразни кожата и да се стимулира появата на подкожни косми.

3. Перфектната дължина. Колкото повече оставяте космите да растат, толкова по- болезнено ще е премахването им. Ако не ги оставите да пораснат достатъчно, няма да постигнете целите си. Дължината трябва да някъде към 6 мл.

4. Абсолютна яснота. Изберете най- подходящият начин за депилация за вас. Ако имате някакви забележки или коментари относно процедурата, споделете ги с козметичката, за да знае точно какво да прави.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *