Премахване на бръчки с домашни рецепти

Въпреки че бръчките ви карат да изглеждате по – мъдър и опитен в живота, има много други начини да изглеждате врял и кипял. Казано с други думи, те не са желани от никого, особено от жените. Понякога домашните рецепти помагат неимоверно много, но в крайна сметка всичко опира до късмет…

„Био – Код” срещу целулит и стрии

бръчки рецепти

Домашни рецепти против бръчки

Маска с банан

Бананите и техните кори са използвани от векове за лечение на различни състояния на кожата като акне, бръчки, псориазис и брадавици. Имат силни лечебни средства, полезни са и като храна.

Вземете един банан и го смачкайте, докато придобие вид на кремообразна текстура. Нанесете върху лицето и оставете да престои 30 минути. Изплакнете с хладка вода, без почистващи средства.

Кокосово масло

Козметици твърдят, че кокосовото масло е едно от най – добрите средства за естествено отстраняване на бръчки. Позволява на кожата да се възстанови, хидратира, прави я гладка и красива.

Нанесете върху лицето с помощта на тампонче или щипка памук, оставете да престои няколко минути. Ако не е попило се измийте с натурален сапун.

Сок от ананас

Друг невероятен плод, широко използван в топлите страни. Домашните рецепти с ананас са особено популярни в Бразилия, където жените го употребяват по много направления.

Що се касае до въздействието му върху кожата, сокът от ананас съперничи на всяко медикаментозно лечение, а в някои случаи дори влияе по – добре. Дължи се на ензима бромелаин, който премахва мъртвите клетки и отваря път на новата, свежа кожа.

Набавете си хубав, сочен плод и изстискайте сока. Намажете кожата внимателно и оставете да попие добре. Изплакнете без сапун след 30 мин.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Премахване на бръчки с домашни рецепти"

  1. NewDerma   16.03.2017 at 15:19

    Много интересни рецепти! Със сигурност ще пробвам. Важното е,че вече има доста ефикасни методи за справяне с този неприятен проблем

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *