Как да се грижим за боядисана коса

Вече сте боядисали косата си. Но се появява въпросът как да запазите цвета жив. Не се притеснявайте, ето как да се грижите за боядисаната коса у дома.

boyadisana-kosa-saveti

1 . Използвайте специален шампоан. Шампоанът, който сте използвали преди боядисването, вече няма да ви върши работа. Трябва ви продукт за боядисана коса, тъй като той ще я хидратира по- добре, а и ще запазва цвета.

„РЕСТАРТ“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ БЕЛИ КОСИ! ВИЖ ТУК

2 . Използвайте балсам за дълбоко подхранване. Помага на косата да задържи цвета си за повече време, но без да я уврежда, тъй като не съдържа химикали.

3 . Не забравяйте маските за коса. Ако не искате да ходите с наелектризирана и суха коса, се правете маска всеки maski-za-kosaдве седмици. Маската обаче трябва да е само от натурални продукти, за да не тормозите косата допълнително. Изберете си някоя домашна рецепта, например с яйце.

4 . Мийте по- рядко косата. Има доста причини, поради които не е препоръчително да си миете косата всеки ден. Това я отслабва и предизвиква косопад , косата губи блясък, цъфти повече и пр.

Когато косата ви е боядисана, трябва да полагате специални грижи за нея. Но след като знаете вече как да го правите, от вас зависи да имате красива, боядисана коса.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *