Как да предпазим боядисаната коса от слънцето

Слънцето, морето, хлорът, изобщо лятото може да съсипе цвета на косата ви, ако е боядисана. Нека разгледаме как да пазим косата от слънцето, така че цветът да трае повече време, да не изглежда суха и безжизнена.

kosa-slance

Боядисаната коса обикновено се изсушава много по- често. Така че ако се излагаме на слънце продължително време, цветът ще започне да губи тон – червеното ще стане оранжево, русото ще стане по- сиво, а в някои случки зеленикаво- сиво.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ КОСОПАД И ОПЛЕШИВЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

ПРЕДПАЗЕТЕ КОСАТА СИ ОТ ИЗСУШАВАНЕ

Преди да отидете на плажа или да прекарате много време на слънце, сложете на косата си хидратираща маска, която да kosa-lyato подсили косата ви достатъчно, така че да издържи на промените на климата.

СЛАГАЙТЕ МАСЛА НА КОСАТА

Слънцето унищожава естествената мазнина на косата. Затова след дълго излагане на слънце, след това в продължение на 3 седмици трябва да си слагате арганово масло или кокосово масло, за да съживите косата.

ПРЕДПАЗЕТЕ КОСАТА ОТ UV ЛЪЧИТЕ

Потърсете крем, който да предпазва косата от този вид лъчи. По този начин косата ви нито ще се изсушава, нито ще губи цвета си.

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ БАЛСАМА

Не забравяйте да използвате балсам за боядисана коса, който ще ви осигури допълнителна защита на косата от слънчевите лъчи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *