Как да поддържаме косата си винаги във форма

kosa-razkoshna

Когато видите някоя жена с перфектна коса, се чудите как го е постигнала? Ето какви са тайните на дамите с красиви коси:

1. Не търкайте много. Едно от най- лошите неща, които можете да причините на косата си, е да я търкате силно след баня. За да имате перфектна коса, не само не трябва да я миете всеки ден, но трябва да изберете подходящ шампоан.

2. Хидратиране. Друг трик за перфектна коса е да я хидратирате винаги. Когато откриете подходящото средство за хидратация, използвайте го 2- 3 пъти седмично, като оставите да престои около 10 минути. Косата ще стане мека, гъвкава и хидратирана.

3. Третиране с масло. Може да ги използвате вместо хидратиращи продукти, защото също затварят кутикулата и я възстановяват, така че да не се наелектризира.

„АНАГЕН- HR“ – СТВОЛОВИ КЛЕТКИ СЛАГАТ КРАЙ НА ОПЛЕШИВЯВАНЕТО! ВИЖ ТУК:

kosa-izsvetlyavane

4. По- малко сешоар. Уреди като сешоар, преса, маса всъщност са доста агресивни към косата. Разбира се, това не означава, че не можете да ги използвате. Но трябва да се случва по- рядко. Когато имате възможност, оставяйте я да съхне по естествен начин.

5. Предпазвайте я. В горещите дни е препоръчително да пазите косите си от вредните лъчи. Използвайте протектор преди да използвате сешоар или преса.

6. Идеалната прическа. Неправилната подстрижка също може да се окаже сериозен проблем. Изберете такава прическа, която да можете да поддържате лесно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *