5 възможни причини за косопада ви

kosa-luk

Много често, когато си мием косата и я сушим, забелязваме, че капе много. Не се отчайвайте. Има начини да откриете какво точно се случва и да потърсите най- подходящото средство за проблема.

Нормално е всеки ден да губим определено количество коса. Но ако не е нормално, трябва да потърсите помощ. Причините могат да са много. Ето някои от тях:

1. Дефицит на витамини. Грижите ли се добре за себе си? Храните ли се здравословно? Една от причините за косопада може да е липсата на витамини. Старайте се да приемате достатъчно витамин В12 и желязо, за да имате здрава коса.

„АНАГЕН- HR“ – КРАЙ НА ОПЛЕШИВЯВАНЕТО И БЕЛИТЕ КОСИ! ВИЖ ТУК:

vegetarianstvo

2. Приемате определени лекарства. Някои лекарства объркват организма ни, което понякога причинява и косопад.

3. Винаги сте вързани на конска опашка. Оставяйте косата си да отдъхва от време на време. Ако постоянно я държите много стегната, може да причини сериозен косопад.

4. Много висока температура. Ако прекалявате със сешоара или пресата, това може да доведе до косопад, заради обработката с висока температура.

5. Стрес. Вреден е за здравето и често води до косопад. В съвременния начин на живот трудно можем да отделим време за пълен релакс.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "5 възможни причини за косопада ви"

  1. free minecraft download   09.05.2019 at 16:59

    Appreciation to my father who told me on the topic of this website,
    this website is truly amazing.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *