Ясновидецът Роберто: Големият проблем на България не е Бойко Борисов, а Симеон Дянков!

Роберто Методиев

  Роберто Методиев стана популярен като един от най-младите гадатели у нас и като участник в риалити шоуто „Ясновидци“. Оттогава той активно печели слава с точните си прогнози и с лечителските си способности.

– Роберто, какво виждате за страната ни занапред?
– След 2012 година хората ще спрат да бъдат чак толкова бедни. След тази голина ще започнат да се случват много неща. Ще настъпят промени. Иван Костов ще бъде отново министър-председател на България. Това може да се случи или чрез нова партия, или чрез някаква коалиция. Хората ще погледнат на него по друг начин.

Симеон Дянков

Българинът не дава пари за духовни ценности. Но и това ще започне да се променя. Няма да кажа дали Бойко Борисов ще продължи да бъде премиер, но той със сигурност ще успее да сложи ръка върху още няколко бизнес сфери. Колкото и странно да е за мнозина, всъщност Бойко е силно вярващ човек. Доста хора смятат, че големият проблем е именно Борисов, но всъщност това е Симеон Дянков.

– Идват ли политици при вас?
– Да, работя от години с хората, управляващи държавата. Но всъщност трябва да знаете, че по-интересни са онези, които реално стоят зад политиците и които дърпат конците. Другите са просто пионки, които ги местят в процеса на играта.

В даден момент обаче се отдалечих от много от тези хора, които просто прекалиха. Те търсиха помощ от мен, аз им казвах много неща, спестил съм им огромни загуби, но след това просто забравиха да изпълнят обещанията си.

Иван Костов

– Знам, че се занимавате с лечение. Не е ли забранено това?
– В момента в България се опитваме да прокараме закон за ясновидците и лечителите. За да е адекватен законът, депутатите трябва да се допитат до хора като мен. Мисля, че ние трябва да работим законно и спокойно.

Това, което трябва да може да направи един човек, който твърди, че лекува, е не просто да зареди вода, а да я направи сребърна.

Тази вода има лечебни свойства. Законът в момента е такъв, че трябва да можеш да накараш водата да кипи, което е като история от „Хари Потър“.

Сребърната вода след моето зареждане, ако някой поиска, може да изследва в лаборатория, за да провери кристалната й решетка.

– Разкажете конкретен случай, в който сте излекували пациент.
– Ако знам, че наистина ще съм от полза, само тогава се намесвам. Не приемам да лекувам всеки. Винаги изпращам за определени медицински изследвания. Пари за лечение не вземам. Имах случай с едно 19-годишно момче, чиито родители ме потърсиха. На него му беше поставена тежка диагноза – уголемено сърце, и се налагаше трансплантация.

Видях бактерия, която е стигнала до мускулния орган, но според мен той бе здрав. Започнах да лекувам това момче с леене на восък и различни ритуали. След шестия сеанс кожата в областта на сърцето се зачерви силно. Майката и бащата не вярваха особено, но преди няколко месеца ми се обадиха с благодарност, за да ме информират, че той вече няма нужда от трансплантация. Самият проф. Чирков попита как е възможно изведнъж момчето да бъде излекувано. Ето че е факт. Това за мен е вид признание и уважение. Оттам ми хрумна да направя филм с мои по-интересни случаи. Надявам се в началото на следващата година да е готов.

Иначе лекувам хора с дископатии, проблеми със ставите и т.н. Доста добри резултати имам и при главоболие. При него обаче има други фактори.

– Вярно ли е, че то се получава от уроки?
– Всеки може да те урочаса неволно дори когато ти направи комплимент. Водили са ми и доста младежи, които имат психични заболявания. Те са на подсъзнателно ниво. Лекарите само потискат самия проблем за тези болести. Аз правя хипноза, която е моя разработка, а не класическата. Човек е в нормално състояние, просто затваря очите си. Връщам го към конкретния проблем, отключил заболяването, той започва да го надживява.

Пренастройвам вълните на мозъка на човека.

Убеден съм, че най-модерните болести през XXI век ще бъдат психичните. Тези проблеми са като едно кълбо с прежда, чието начало не можеш да намериш, за да разплетеш.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *