Черната Златка: Винаги ще имам чувства към Багата, той е голямата ми любов! ИНТЕРВЮ

Златка Димитрова

  Златка Димитрова от Къщата на „ВИП Брадър“ отговаря по въпроси за: случващото се между четирите стени в Нови хан, политика, любов, отношенията с Благой и кога плеймейтката ще научи столиците на европейските страни.

– Смяташ ли, че има държава на Златките?
– Много често медиите ме питат какво означава държавата на Златките, но аз не мога да отговоря на този въпрос. Какво всъщност е това и кой го измисли?

– Златките са красиви момичета, често модели, плеймейтки, които са харесвани от мъжете. Тяхната цел е да се доберат до богат мъж, който да им осигурява материални блага. Интересуват се само от външния си вид.
– Не отричам, че има такива момичета, аз самата имам много такива познати. Не се чувствам добре обаче с тях. Моите приятелки са съвсем различни. Но всеки избира сам по какъв начин да построи живота си. Аз не търся богаташ. Досега не съм имала такъв до себе си. Може би знаеш, че живея на квартира, нося обикновени дрехи, не съм всяка вечер навън. Това, че съм станала известна с титлата Мис Плеймейт, не ме прави по-различна от момичето, което е станало популярно с факта, че е тв водеща например. Титлата е нещо преходно. Важното е как ще се реализираш след това. Нужно е да разработиш името си така, че то да заработи за теб. Опитвам се вече четири години да го направя. Главната ми цел все още е недостигната.

Златка и Багата докато са гаджета

– Какво искаш да постигнеш?
– Искам да работя в телевизия като водещ. Това засега е невъзможно, тъй като все още имам някои проблеми, които трябва да изчистя: говорни дефекти, дикция, знам, че трябва да имаш опит, макар че не се притеснявам от публичността.

Освободена съм, говоря доста.

Винаги съм давала за пример Гала, която от „Невада“ стана пример за един от най-успешните водещи в България.

– Какви са били желанията ти като малка, какво е било детството ти?
– Досега не са ми задавали този въпрос. Може би тук, в Къщата, си личат мои детски изблици. Не съм имала нормално детство, тъй като родителите ми са разведени от много години. Бях разкъсана между двамата. Виждах баща си два пъти в седмицата. Това беше голям удар за мен. Страдах, че съучениците ми имат семейство, карат заедно празници.

Майка се омъжи повторно. Първоначално не можех да свикна с нейния нов живот. Постепенно заобичах втория й съпруг, винаги ме е подкрепял като истински баща, особено при скандалите със сестра ми, които продължават и до днес. Смятам, че доста бързо пораснах, научих се на домакинска работа, да бъда отговорна и да бъда себе си. Вторият ми баща разчиташе на това. Истинският ми баща пък е художник. Прекарвах с него летата си, работеше и като диджей. С него също се чуваме, виждаме. И до днес обаче живее сам, малко е като вълк единак. Само аз му се обаждам да го питам как е. Той никога не ми звъни и това ме натъжава.

– Липсвала ли ти е неговата любов?
– Сигурно ще прозвучи грубо, но като бях малка, определено беше така.

– Какво точно си завършила?
– Финанси и икономика в Бургас. Много исках да уча в София, но нямах тази възможност като доста от моите съученици. Но майка ми не можеше да плаща разходите ми тук.

– Ти си човек с висше образование, а не знаеш столиците на съседни страни. Как може човек с висше да има такива пропуски. С колко завърши средното си образование?
– Завърших с 4,53. Висшето – с 4. По време на висшето не съм учила география. Него го завърших заради майка ми. Аз исках да уча дизайн. Сега не практикувам това, защото просто не ме влече. Пропуски имам, явно не съм била добра ученика.

– Искаш ли да прочетеш още книги, за да наваксаш?
– Много пропуски имам, трябва да чета още много. Не знам защо не съм наваксала, но никога не съм отделяла време. Аз и досега нямам спокойствие. За да уча, имам нужда именно от спокойствие. Моят живот пък е пълен с напрежение. То идва от елементарни неща. Първо от детството ми, а после – от заминаването ми извън България след средното училище. Тогава бях много нервна, имах кризи. На мен не ми доставя удоволствие да чета по география, предпочитам да науча два езика още, както знам гръцки и английски.

– Убедих се, че си много чувствителна, но кога си се срамувала много от нещо?
– По-скоро не съм се срамувала, но съм изпитвала неудобство като в анкетата със столиците наскоро. Беше ме срам, че провалих мисия и че се изложих. Ще се опитам да променя тези неща. Обещавам.

– Каква равносметка си правиш от постигнатото до момента?
– Може би засега нищо голямо. Не омаловажавам постигнатото, но съм сигурна, че ми предстоят по-важни неща.

– Какви цели си поставяш?
– Най-напред ще сменя книгите, които чета, за да се образовам. Не смятам да се занимавам с бизнес, защото не се вълнувам много от пари и сметки. Досегашната ми работа не е била много високоплатена. Както казах, искам да съм водещ в телевизия. Мечтата ми е да работя с Гала, макар че едва ли ще се случи. Искам да се снимам в сериали, във филми. Искам и едно хубаво семейство, което обаче едва ли ще стане скоро.

– Разочарована ли си от мъжете?
– Не, всяка връзка е един урок. В момента съм с обвързан мъж, за който знае вече цяла България. Но съм си дала сметка как ще продължа тази връзка, след като изляза от Къщата. Не искам да съм жертва на тези отношения. Затова е по-добре да съм сама.

– Моето впечатление е, че ти продължаваш да обичаш Благой.
– Не знам дали го обичам, както съм го обичала преди. Той има друга жена до себе си, мисля, че даже е сгоден. С Благой изживях много хубави моменти, каквито не съм имала с друг мъж. Той е най-голямата ми любов до момента. Разделихме се преди година и половина по взаимно съгласие, тъй като той замина за дълго време да тренира в САЩ. Самата аз го карах да замине, защото тук нямаше вече накъде да се развива. Наравно е със Стъки на световно ниво. Нашата връзка стана жертва на кариерата му. Аз обаче съм много щастлива, че той успя. И досега се вълнувам от мачовете му. Но съм сигурна, че повече никога няма да имаме отношения с него. Знам, че излизайки от Къщата, повече няма да се пресекат пътищата ни.

Сега ми е приятно, спомняйки си за наши общи моменти, но съм дотук.

Била съм с него и в добро, и в лошо. Бях с него в Германия, когато му оперираха и двете ръце. И досега поддържам понякога отношения с родителите и сестра му.

Спомням си даже как майка му се опитваше да ни сдобри, когато първия път се скарахме и аз исках да се изнасям.

– Не ти ли е болно, че той се дистанцира от теб в Къщата?
– Виждам го, че се притеснява от мен заради своята приятелка най-вероятно. А той е и от тези мъже, които дори и да иска да ми каже нещо, никога няма да го направи. Не е особено емоционален. Обикновено е много спокоен, стои и мисли.

– Каква е истината покрай инцидента с него?
– Има много версии. Когато това се случи, бях готова да отида в болницата, но си казах, че нямам място там.

Иначе следях непрекъснато какво е състоянието му. Едната версия е, че са го наръгали в гръб, другата – че е дължал пари за дрога, която обаче според мен не е вярна, защото никога не е употребявал, докато сме били заедно. Освен това е спортист с постоянни двуразови тренировки. Винаги е бил много стриктен. Чух, че нямало да може да спортува професионално вече. Надявам се да не е вярно.

– Колко сериозни връзки си имала?
– Четири. Имах и още трима, с които мислех, че ще започнем нещо сериозно. Имах един гребец, чиято майка реши, че след като съм Мис Плеймейт, няма да вляза в нейната къща.

– За какво би направила най-големи жертви?
– Работата. Бих рискувала семейството заради работата. Просто трябва да се работи с мен. Възхищавам се на майка ми колко е умна. Едно време с учебниците през главата ме удряше, че не се справям с някои неща.

– Интересуваш ли се какво става в държавата?
– Много се вълнувам. Цял живот сме в криза, но в момента сякаш вървим все по-надолу. Мисля, че начинът на управление не е правилен. Управляващите правят собствени лобита, въртят далавери, обират и си тръгват. Наскоро чух в компания, че за направата на нов участък от магистралата Бойко Борисов бил взел рушвет от 4 милиона, за да може определена компания да направи пътя. А същевременно преди месец дават майка, която реве пред Министерския съвет и моли за 4000 лева за трансплантация на детето си. Ужасно е, защото съм виждала такава сума да се дава за бутилка шампанско.

Този дисбаланс много ме дразни. Това озлобява хората безкрайно.

– Имаш ли любими политици?
– Иван Костов много харесвах. Сега съм фен на Бойко Борисов, макар и да се изказва понякога доста просташки и жаргонно. Този човек е доста спокоен, говори всичко, което мисли. Дали лапа 4 милиона или не, важното е, че се правят някои неща. Инфраструктурата в София е подобрена.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *