Чалга звездата Роксана: Какво ги интересува дали съм със силикон в гърдите, или не! ИНТЕРВЮ

Роксана

  Една от горещите новини в чалга средите през последните дни е, че и Роксана си е направила операция за уголемяване на гърдите. Според слуха певицата е сложила по 375 кубика във всяка една от тях, за да радва не само себе си, но и съпруга си, с когото се взе миналата година.

– Роксана, говори се, че сте попълнили деколтето в последно време. Вярно ли е?
– Вече се уморих да се пишат само простотии за мен. Всичко тръгна от участието ми в Шоуто на Слави. Ние с него се познаваме добре, той много ме уважава и постоянно се шегуваме. Аз си бях подготвила цяла реч да му обясня за последната ми песен, за успехите, които имам след участието ми в неговото предаване „Гласът на България“.

Но вместо това разговорът тръгна със закачки към деколтето ми. Няма значение дали съм си сложила силикон в гърдите, или не.

– Цитират се дори кубици.
– Олеле, направо пишете, че вече дори съм се прегърбила и не мога да стоя права. Знаете, че съм дребничка, и представяте ли си как ще изглеждам с такива огромни гърди.

Точно преди Коледа пуснах баладата си „За всеки има ангел“, с която се гордея. Обадиха ми се почти всички колеги, за да ме поздравят за нея. Повечето ми казват: „Слушам и плача“. По-голямо признание за мен няма. Виждам, че и феновете много се радват.

Заради тази балада продължават сравненията със Софи Маринова. Винаги съм казвала, че за мен Софи е идол, уникална певица. Та тази песен няма нищо общо с чалгата, посланието й е дълбоко. По участия дори ми е малко трудно да я изпълнявам, но с малко повече концентрация се получава като на записа – адски е сложна и музикантска.

– Нея ли ще изпълните на концерта на „Планета“ на 26 февруари?
– Първо искам да кажа, че се надявам да получа награда, номинирана съм в три категории.

И да – ще изпея „За всеки има ангел“. Колебаех се между нея и дуета ми с Джансевер, но той все още не е завършен. Знаеш, че Джансевер е кумир за всички ромски музиканти и най-голямата ни звезда. За мен е сън, че записвахме заедно. Надявам се скоро да пуснем парчето ни, защото е страхотно. Пак е балада. Предвиждам да вкарам три балади в албума ми – нещо, което не е много популярно днес.

– Кога ще излезе албумът ви?
– Може би през есента.

– Тогава се очаква и премиерата на филма с ваше участие.
– За него вече текат репетициите. В главните роли сме аз, Фахрадин Фахрадинов и Вили Марковска. С нея станахме адски близки. Страхотен човек е.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *