Кристалина Георгиева е руски шпионин! Рожденото й име е Сталинка!, разкри екс изп. директор на “Булгаргаз” Васил Филипов ИНТЕРВЮ

Васил Филипов

  – Г-н Филипов, излезе ви име на човек, който знае всичко за всеки в държавата. Активен сте почти по всички теми, които днес вълнуват обществото ни. Минахте дори през протестите…
– Така е. аз познавам кадрите на България. Това, че някой е минал през Харвард – нищо не ми говори. Та ние живеем на границата с Ориента. Човек трябва да има добре развит интелект и, да се е доказал на територията, за да може да се изразява правилно и хората да го разбират какво казва. Не бива да пускаме идиоти като Шимон Фройнд втори път.

– Кого имате предвид?
– Е, как кого, Симеон Дянков!

– Защо го наричате Шимон Фройнд?
– Че вие не знаете ли? Той е американски граждани, който се прекръсти от Симеон на Шимон. В САЩ го знаят така. Явно, за да го мислят за евреин… Не стига това, ами взе и фамилията на съпругата си. 20 години живя в САЩ и дойде тук да се държи като селски бирник. Където видеше пари, ги прибираше, ама дали има смисъл от това, не беше ясно. Съсипа всичко. Той е главният виновник за краха на правителството на Бойко Борисов, което иначе беше добро. След него по виновност е Ангел Семерджиев покрай забежките му с енергетиката. А трябваше да се направи нещо просто – Румен Овчаров да си понесе последиците.

Кристалина Георгиева

Но при главен прокурор с пола, обута вместо панталон, нямаше какво друго да се случи. Имам предвид предишния прокурор, не сегашния. Този, новият, е стабилен!

– Защо според вас Дянков е сменил българското си име с американско?
– Надали си е мислел, че ще се върне някой ден в татковината. Загнездил се в богата фамилия, защо да не си кюта там. Междувременно е освободен от Световната банка по некадърност. Не е никакъв ум, никакъв мозък. Това са легенди, дето тук ни ги пробутват!

– Организирани ли бяха протестите на гражданите?
– Разбира се, само глупак може да мисли, че не са.

– А според вас кой стои зад тях?
– Русия и нейните агенти тук. Те си имат шпиони у нас. Плащат им и те работят, докладват. Чрез стачките се цели да бъде извършена промяната на държавно-обществения строй на територията на България. Тук народът е търпелив, защото доста години е прекфал в робство. Свикнал е да оцелява в една тиха съпротива, да разпределя под масата. От 1944 г. насам при нас вилнеят безпощадните комунисти. Те налагат тотален контрол върху съзнанието и средствата на човека, върху труда му. През 1989-а смениха един стар мошеник с нов и неговата млада кохорта. Така спестяванията и парите на хората бяха заграбени отново. През това време прокуратурата, която щеше да е независима, стана съучастник в обира на народа. Сега и за децата е ясно, че правителството, което ще бъде избрано, ще бъде съборено.

Управляващите имат огромна администрация и никакъв ресурс да плащат пенсии и заплати на нормалните хора. Гражданите ще са все по-често на улицата, защото вече разбраха, че са лъгани безпощадно. Циганите също ще се раздвижат, ще нападат и обират. На някой може да не му издържат нервите и да почнат убийствата на всякаква основа. Държавата не можа да наложи никакъв ред, в това й е грешката – съюзи се с монополите. Много руски шпиони има у нас.

– Бихте ли дали пример?
– Кристалина Георгиева е руски шпионин!

– Ама, моля ви се, какви са тези бомби, които хвърляте?!
– Какви журналисти сте, нищо не знаете! Професорът от УНСС Мил Гичович беше много добър вербовчик от катедра „Планиране“. Сновеше из цялото българско висше образование. Но да ви кажа за една неписана уговорка…

Симеон Дянков

– Кажете…
– В края на 50-те и началото на 60-те години на миналия век, когато евреите си тръгват от България за Обетованата земя, от Москва идва нареждане всички идеологически дисциплини да се заемат от чужденци. У нас идват масово руски шпиони – предимно от гръцки и сръбски произход, но завършили специални школи в братския СССР, който никога не ни е бил особено братски. В икономическия институт „Карл Маркс“ в София, в катедра „Политикономия на социализма“ цъфва професор Стериос Павлидис, който е доцент. Неговите най-известни студенти са Иван Костов и Кристалина Георгиева, за която дори се говореше, че му е била и любовница. Него малко жени харесваха, защото беше грозен, черен, мърляв, кьорав, куц, небръснат, абе, сопола да те е гнус да си хвърлиш по него. Беше много нагъл и изнудваше девойките да бьдат с него. Разкри го едно момиче, чийто брат работеше в 6-о управление. Хвърлиха му як бой и го изгониха от страната през 80-те години, през това време вече беше успял да направи Кристалина или Сталинка асистентка.

– Защо я наричате Сталинка?
– Защото тя тогава си беше Сталинка и събираше статии, за да пише книга или да прави учебник.

Такая изпратиха на специализация в Москва като Сталинка. Сталин умира през март 1953 г. и нейните родители я кръщават в негова чест. Тя е родена през същата година. По-късно е прекръстена на Кристалина.

Йован Петрацокович, Мил Гичович и доцент Любиков знаят всичко за нея. До един бяха мръсни руски шпиони, които подготвяха за бъдещи политици Иван Костов м Сталенка. Тя мина през Москва през 1988-1989 г. Една година по-късно я закараха в Ню Йорк и от там я препратиха на Хаваите да донаучи английския език. Върна се като Кристалина.

И днес е много намазана!

– Как виждате бъдещето на България до половин година?
– Напрежението ще расте, защото нямаме стратегия за бъдещето си. Нямаме финансови източници, икономиката не работи. Живот ден за ден. Най-лошото, което ни съпътства, е, че няма справедливост в обществото. Създадоха се негодници, които обраха държавата. Няма сила, която да наложи възмездие. Обедняването ще предизвика ексцесии. Трябва да се освободим от болшевишкия начин на мислене и от болшевишките агенти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Кристалина Георгиева е руски шпионин! Рожденото й име е Сталинка!, разкри екс изп. директор на “Булгаргаз” Васил Филипов ИНТЕРВЮ"

  1. Pingback: 3proposed

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *