Гадателката Ангелина: Цветанов свали Бойко от власт! ИНТРВЮ

Ясновидката Ангелина
Ясновидката Ангелина

  Столичната гадателка Ангелина придобила дарбата си да помага на хората, след като прекарала 33 дни в клинична смърт.

Откакто Ангелина видяла отвъдния свят, започнала да лекува и да предсказва бъдещето. Тя е сред гадателките, предвидили падането на правителството на Борисов и превземането на властта от ДПС.

Сред хората, които търсят съветите й, са както известни политици и артисти, така и герои от ъндърграунда.

– Ангелина, събитията в България се развиват доста динамично напоследък. Какво бъдеще ни чака?
– България е една от най-старите държави в света и колкото и да звучи странно, има светло бъдеще.

За съжаление хората у нас напоследък станаха страшно озлобени и завистливи. Всеки гледа как да прецака другия.

Господа политиците, които отнемат бъдещето на децата на България, ни принуждават да търсим всевъзможни начини за оцеляване. Защото те мислят преди всичко за себе си, а не за държавата.

– Ще се завърнат ли с пълна сила протестите през септември?
– За съжаление през септември и октомври ще се лее кръв заради политиците. Виждам дори жертви, най-вече сред младите хора. Ще отворим нова страница в историята си, но с цената на кръвта на младите българи.

През септември протестите ще вземат жертви
През септември протестите ще вземат жертви

– Това звучи много страшно и вероятно означава, че ще има предсрочни избори?
– При всички положения, но това няма да промени ситуацията, защото хората са озлобени един към друг. Тъкмо злобата пречи да се създаде нова здрава партия и да има здрава държава.

– Мнозина се питат дали Бойко Борисов ще се завърне във властта?
– Той иска да помогне на народа, но хората не го разбират и затова той не може да прогресира. Борисов мисли за народа си за разлика от други негови колеги, които плащат на разни пенсионери да протестират за тях. Все пак виждам добри дни за него. Борисов беше завлечен на дъното от Цветанов. Бившият вътрешен министър обаче ще си плати за това, което стори на България.

– А има ли жена до бившия премиер?
– Мислите му са заети с политика и той няма време за личен живот.

– Постановка ли беше подаването на оставката на Бойко Борисов?
– Не беше театър. Той просто не искаше да се пролива кръв. Пак повтарям, Цветан Цветанов постоянно го дърпа надолу и му е лош съветник.

Цветан Цветанов и Бойко Борисов
Цветан Цветанов и Бойко Борисов

– Напоследък упорито се говори за любовна афера между Цветанов и прокурорката Ася Петрова. Да не би да стигне до развод?
– Ще направи всичко възможно да задържи брака си, защото много държи на децата си. Покрай тази връзка обаче е загубил завинаги доверието на съпругата си. Но заради децата и в името на парите те ще останат заедно.

– Кога най-после в България ще започне да се случва нещо хубаво?
– През септември ще започне периодът на прочистване и около Гергьовден през 2014 година държавата ще се стабилизира. Преходът продължава, той ще бъде труден, измъчен и кървав. Но само като платим щастието си, ще заживеем добре. Българите имаме още сили и доброта в сърцата си.

– А за младите има ли бъдеще?
– Няма да има, докато политиците продължават да мислят само за себе си. Все пак протестите ще дадат надежди на младите, че има смисъл да останат в България и да могат да се реализират.

– Ще има ли възмездие за политиците, които бяха уличени в далавери?
– Ще има възмездие от Бог, макар че най-справедливо би било да бъдат осъдени според законите на страната. Но спрямо тях и обикновените хора продължава да се прилага двоен аршин.

– Говорите много за политика. Сигурно сред клиентите ви има много вани мъже и жени в държавата?
– Така е. В крайна сметка и те са хора, като всички останали. Пък и работата им е на показ и затова стават по-често обект на завист. Доброто при тях е, че повече пътуват по света и така пречистват енергията си. Почти невъзможно е да им се направи магия. Но пък са крайно суеверни и тичат при мен и за най-дребните неща.

– Какво е най-ужасното нещо, което сте предвиждали?
– Най-тежко е, когато видя, че на някого му наближава смъртта, но не му казвам, защото не е позволено да се говорят подобни работи. Страшно е тежко да видиш някого пред себе си и да знаеш, че той няма бъдеще. Защото всеки трябва да живее с надежда.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Гадателката Ангелина: Цветанов свали Бойко от власт! ИНТРВЮ"

  1. Петра   25.09.2019 at 20:24

    Много груба е тази Ангелина от люлин..много груба и безчовечна и не познава всичко

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *