Бившата адреналинка и настояща водеща по TV7 Жана: Мъжът ми не е милионер! ИНТЕРВЮ

Бившата адреналинка Жана
Бившата адреналинка Жана

  Бившата адреналинка Жана е безспорно една от една от най-красиви жени, подвизаващи се в телевизионния ефир. На нея обаче само това не й стига – сексапилната брюнетка е амбицирана да докаже, че може да омайва публиката и с интелект.

Понастоящем чаровната млада дама е успешна водеща на светската рубрика „Сладки приказки“ в TV7. От следващия месец пък ще има и още едно професионално предизвикателство – ще е звезда на ново предаване, влизащо в директна конкуренция с „На кафе“ на Гала.

– Жана, върнахте се от сватбено пътешествие и започнахте да водите „Сладки приказки“ по TV7 с Божана Филипова. Промени ли се с нещо ритъмът ви, откакто двете сте партньорки?
– Същият си е ритъмът ми както и преди почивката. И двете с Божана се чувстваме чудесно. Надявам се и продуцентите да са доволни от екипната ни работа. Ще се стиковаме още по-добре с времето.

– По-спокойна ли се чувствате, след като Божана ви стана партньор?
– Казват, че когато водиш с друг човек, е по-трудно, защото трябва да се съобразяваш, нужно е време да се стиковаш… На мен обаче ми е еднакво лесно и сама, и с Божана. Досега никога не сме работили заедно, но учудващо добре ни се получават нещата.

Кадо адреналинка с колежката си Яна
Кадо адреналинка с колежката си Яна

– Каква беше първата ви реакция, когато разбрахте, че Божана ще ви партнира?
– Николай Бареков ми съобщи преди месец и когато чух да се казва Жана и Божана, в първия момент се почувствах странно. Божана не я познавах добре, въпреки че и преди работехме в една телевизия. Сега разбирам, че тя е лъчезарен и положителен човек. Това е важно за мен. Не обичам мрачни и сърдити хора, на които всичко им е криво още от сутринта.

– Притеснявате ли се да задавате неудобни въпроси на гостите?
– В началото ми беше леко притеснително, но са ми казвали, че имам таланта да преобърна неудобния въпрос в симпатичен и така да се получат нещата, че да не обидя госта и да не се чувствам неудобно.

– Говори се обаче, че певицата Анелия ви е сърдита заради въпросите, които сте си позволили да й зададете?
– Разбрах от интернет, че ми била сърдита. Но не съм сигурна, че това, което се пише, е така. Ние по принцип сме в добри отношения с Анелия. Не ми е казвала нищо и нямам наблюдения да ми се сърди.

– Готвите ново предаване за есента…
– Най-вероятно ще го водим с Божана. Идеята е да бъде предиобедно предаване, с което да бъдем полезни на зрителя, на потребителя, на майките, бабите, бащите… Ще видим как ще се получи.

Адреналинка Жана– Ще се конкурирате с „На кафе“ по Нова и „Преди обед“ по Би Ти Ви…
– Още нищо не е сигурно, но ако стане факт, ще влезем в конкуренции Амбицирани сме дори да ги надминем.

– Преди време направихте интервю с Теди Москов и не можахте да изговорите правилно Сирано дьо Бержерак…
– Въпросното интервю ще го помня цял живот, тогава много се притесних. Беше на втората седмица след излизането ми на екран, нямах опит. Това е като на дете от първи клас да му дадеш задача за пети. Но трябва и през такива неща да мине човек, от тях се учи. Ако днес ми се удаде възможност да интервюирам Теди Москов, ще го сторя с удоволствие.

– Ако не бяхте станали адреналинка, а след това и водеща, с какво щяхте да се занимавате?
– Може би щях да си търся работа по специалността. Завършила съм туризъм и изкарах стажа си в една много хубава туристическа фирма.

– Как гледате на етикета „пенсионираната адреналинка“?
– Забавно ми е, не се обиждам. Чувала съм го. Аз от всички адреналинки на „Господари на ефира“ най-дълго издържах на екран.

– Поддържате ли някаква връзка с вашата бивша колежка Яна?
– Да, чуваме се. Яна живее и работи в Бургас и когато идва в София, се виждаме. Последно бяхме заедно на 10-ия рожден ден на „Господарите“.

Със съпруга си Слав
Със съпруга си Слав

– След скандала с порноклипчето на Яна не променихте ли отношението си към нея? Направихте ли й поне забележка?
– Яна се почувства зле, не очакваше да й се случи такова нещо. На мен ми оставаше само да я подкрепя. Но може в такъв момент да критикуваш. Видеото не е излязло по нейно желание с цел пиар.

– Да поговорим за вашия личен живот, къде бяхте на меден месец?
– На о. Левкада, в Гърция. Имаме планове да се върнем там, защото не успяхме да видим всичко, да обиколим околните островчета по вода. Много е красиво. За съжаление не знам кога ще ми се удаде възможност пак да отида, защото през септември стартираме нов проект, който е изключително отговорен и покрай който ще имам доста работа.

– С какво се занимава мъжът ви?
– Занимава се с частен бизнес. Не е милионер.

– Как се запознахте?
– Засякохме се в едно заведение. След това през юни се видяхме на морето. През септември се срещнахме на кафе за първи път. Доста време ми трябваше, за да позволя на Слав да излезе с мен (смее се).

Адреналинка Жана – От колко време сте заедно?
– През ноември ще станат 5 години, а от 3 живеем заедно. Не сме се разделяли и не сме се карали сериозно за това време. Е, понякога сме спорили по определени въпроси. Аз гледам, когато възникне някакъв конфликт, да го разрешаваме на момента, да търсим причините и да изясняваме нещата. Не мога да живея в напрегната обстановка. Ревнуваме се със Слав, но в рамките на допустимото, в никакъв случай не болезнено.

– Изневерявали ли сте си?
– Не, от моя страна категорично не е имало подобно нещо. Аз съм Скорпион и когато заобичам някого, съм само с него. Във връзките си винаги досега съм била така.

– Преди време казахте, че харесвате мъже с тъмна коса. Ако Слав е рус, ви хващаме в издънка…
– (Смее се.) Слав е тъмнокос. Има малко по-светла коса и очи от моите.

– Сватбата ви беше на фаталната дата 13-и…
– Датата ме избра мен. За сватбеното ни тържество имах условия исках да бъде на открито, в приятна градина, която да събере многото ни гости. Можехме да избираме между голф игрището на Равно поле и ресторант „Лебед“ на Панчаревското езеро. Решихме да е на езерото, гледката там е уникална. Единствената свободна дата обаче беше 13-и. В първия момент дори не се и замислих, че числото 13 се смята за фатално. Просто се зарадвах, че има свободна дата. А и нямаше от какво да се притеснявам – на мен нищо лошо не ми се е случвало дори в петък 13-и.

– Взехте ли фамилията на съпруга си Слав след сватбата?
– Вече съм Жанета Брейчева.

– Как се виждате след 10 години?
– Майка на 2 деца – момиче и момче. Жена, ценена от съпруга си, както е и сега. Не мога да кажа дали ще продължа да бъда част от телевизионния бизнес. Както вече казах, завършила съм туризъм и не знам дали няма да обърна внимание на тази специалност в определен момент от живота си. В момента много ми харесва телевизията, но ще видим до кога ще е така. Със сигурност ще бъда жена, която ще има работа и цели.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *