5 причини да не пиете диетично газирано

dietichno-gazirano-1

Много жени предпочитат да пият диетични напитки, като мислят, че са по- полезни за здравето и благодарение на тях ще успеят да свалят излишните килограми.

Тези напитки обаче имат и доста негативно влияние върху здравето ни:

1. Причиняват главоболие. Диетичните напитки съдържат изкуствени оцветители, които често причиняват главоболие. Въпреки че е напълно известно какво е влиянието на изкуствените оцветители върху тялото ни, самата дума „изкуствен“ трябва да ни напомня да внимаваме и да избягваме по възможност.
2. Причиняват проблеми с бъбреците. Изследване, проведено в болница в САЩ, показало следното: жените, които пият повече от две диетични напитки на ден, са с по- висок риск от проблеми с бъбреците.

„ДИЕТИН КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

gazirano-napalnyavane
3. Карат ви да се чувствате по- тъжни. Според някои учени газираните диетични напитки увеличават риска от депресия при определени хора. Хората, които пият по четири такива напитки по- често се чувстват тъжни
4. Увреждат зъбите. Газираните напитки са изключително вредни за зъбите. Причината е, че съдържат киселини, които ерозират зъбния емайл.
5. Влияят негативно върху сърцето. Ако ежедневно пиете диетично газирано, или каквото и да е газирано, това влияе негативно върху сърдечно- съдовата система.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *