Медена диета: Секси тяло с апетитни форми

Стопява до 1/2 килограм на седмица

„Диетин Комплект” за мощно и здравословно отслабване

диета с мед

Освен че лекува възпалено гърло, пиенето на гореща вода с мед и лимон, може да помогне на жените да отслабнат с до 500 грама на седмица. Тази диета за отслабване е сравнително нова, но вече успя да си спечели многобройни привърженици и врагове.

Всъщност изпълнението ѝ е много лесно и просто. Всяка сутрин и вечер си приготвяйте вълшебен елексир от чаша топла вода, прясно изцеден сок от лимон и 2 супени лъжици мед. За една седмица трябва да замените цялата захар от дневното меню с мед, да спрете да консумирате картофи и всякакви рафинирани въглехидрати (захар, олио, бяло брашно). За сметка на това завишавате количествата протеин и органични зеленчуци. Позволени са до 2 плода за 24 часа.

Противниците на медената диета са категорични, че това е поредната модерна измислица, която не ще доведе до резултати. Според тях замяната на другите въхлехидрати с мед е просто „смешна” и в крайна сметка ще предизвика ново натрупване на мазнини.

Поддръжниците обаче са убедени, че този режим за отслабване е изключително полезен. Докато практикуваш наистина изваждаш голяма част от въглехидратите, но само вредните от тях. В същото време медът е мощно средство за доставяне на енергия и така тялото няма да се чувства в нужда. Все пак медът гъмжи от антиоксиданти, които имат и пречистващи свойства.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *