Диети повишават ниско либидо

Затлъстяването е сред рисковите фактори, водещи до понижено либидо. Много от хората с високо наднормено тегло нямат качествен сексуален живот и единственото решение за тях са подходящите здравословни диети.

Топ продукт за отслабване „Диетин Комплект”

отслабване и либидо

Учени от Калифорния, САЩ, изненадващо оповестиха, че по време на диети за отслабване, нагонът се засилва многократно. При проведен експеримент някои от пациентите с успешни резултати буквално озверели за интимни ласки и изпитали забравени от години чувства.

„С изненада открихме, че качественото отслабване решава и един от основните проблеми на модерното общество – заниженото либидо. Някои от нашите пациенти провели успешни диети се превърнаха в истински хищници, а партньорите им бяха приятно изненадани от неочаквания, но силно желан резултат. Въпреки че ефектът се забеляза и при двата пола, дамите определено са в пъти по – податливи”, откровеничи д-р Евелин Гарнър.

Тя обясни, че всъщност няма никаква тайна, а повишеното либидо се дължи на намаления брой мазнини и увеличението на чистата мускулна маса. Тлъстините възпрепятстват работата на сърцето и кръвоносните съдове, създават чувство на дискомфорт, занижават желанието за секс. При успешно отслабване се наблюдава противоположен резултат – тялото се тонизира, органите се пълнят с чиста и свежа кръв, светът сякаш изглежда по – весел и щастлив.

„Сексуалният стимул е може би най – силното нещо на земята, оказващо пряко влияние на човешката психика. Интимните ласки са идеален помощник в момент на отслабване и в никакъв случай не трябва да ги пренебрегваме като фактор. Здравословната диета лекува тялото, избавяйки го от натрупваните с години проблеми”, заключва д-р Евелин.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *