Защо ескалира злобата от / срещу Рут Колева?

Рут Колева
Рут Колева

Рут Колева се почувства недооценена и написа гневен постинг, в който хули българина, че е мрънкало. Певицата, известна с участието си в „Къртицата“ и в „Музикална академия“, плюе манталитета на нашенеца, но в думите й прозира преди всичко разочарованието й, че тук не се посреща на ура неин международен успех.

Рут КолеваА той се изразява в следното: Британското радио BBC 2 завърта на 18 януари нейна песен на английски в предаване, в което звучи самата Арета франклин. Впечатлен, водещият Робърт Елмс кани българката да му гостува и попее на живо. Това ще стане на 14 февруари, когато Рут ще се включи в 3-часово предаване с изпълнения от новия си албум „RUTH“.

Малък или голям, това действително е успех за български изпълнител. Но явно Рут е очаквала повече похвали, затова избълва грозни реплики цитирани вече вдруги медии. В някои от отровните й стрели има и голяма доза истина, но звучат доста хард от устата на млада дама, която пее за любов. Изненада няма – Рут не си мери приказките. Това и на. глухите вече е ясно от нейните досегашни участия в риалити. Поп певицата сега-засега е известна предимно със скандалите си на масовия слушател, от който иначе се дразни. Той пък се подразни от нейните демонстративни излияния и на свой ред я заля с потоп обиди.

Защо е тази излишна злоба, питат се хора, които не искат да заемат страна. Не е излишна – поправят ги други. В шоубизнеса всичко е реклама. Макар че творчеството на Рут отново остава настрана…

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/vDn4Y3SinOg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *