Зарко не иска да вижда повече Деси Слава! Обяви я за златотърсачка!

desi-zarko

Зарко е съсипан от новината, че новата тръпка на Деси Слава е пернишкият плейбой Георги Станоев – Бирмата. 27- годишният спортист е толкова разочарован от доскорошната си любима, че споделил пред близки, че не желае да я вижда никога повече.

Зарко най- вече негодувал, че пред хората певицата се правела на жертва и на нещастно влюбена, а в същото време действията й показвали съвсем различно нещо.

preslava-birma
Бирмата и Преслава

ММА боецът толкова се ядосал от лицемерието на бившата си любима, че дори я нарекъл златотърсачка, тъй като по нищо не се различавала от другите си колежки в поп фолка. Не е тайна, че милионерският наследник е изключително щедър към жените до себе си, които са предимно от средите на чалгата. Най- известното му завоевание е Преслава, с която имаха връзка близо 3 години.

Деси Слава обаче упорито крие новата си връзка. В свое интервю след победата в Биг брадър, блондинката заяви, че си няма гадже. Малко по- рано в къщата пък призна, че навън има мъж, с когото се среща, но отношенията им не били сериозни.

Зарко тежко преживява предателството на голямата си любов. Огорченият спортист стигнал до извода, че Деси Слава не пожелала да заживеят заедно, защото си търси доста по- богат.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *