Задава ли се сватба? Гущеров с важна стъпка за връзката си със Светлана Василева – СНИМКА:

Гущеров и Светлана на Нова година

Светлана Василева е с една крачка по- близо до това да се превърне в новата госпожа Гущерова. След като заряза милионерския син за десетина дни, сега той е още по- влюбен в нея и дори предприе решителна крачка в отношенията им.

Християн Гущеров запозна плеймейтката с майка си Анелия Гущерова навръх Нова година. Милионерският наследник покани за празника в палата  в „Бояна“ най- близките. И така успя да запознае най- после майка си с новото гадже. А Светлана Василева не пропусна да сподели снимка в социалните мрежи от срещата.

Майката на Християн – Анелия Гущерова и Светлана

Плеймейтката и Християн се събраха отново на 27 декември, след като се разделиха за десетина дни. Блондинката му беше толкова бясна, че отпразнува рождения си ден на 21- и без него. Каква беше причината за бурната, но кратка раздяла, все още не е ясно. Но се говори, че на пияна глава Гущеров наговорил гадни неща на плеймейтката. Тя набързо си събрала багажа и избягала от палата му.

Но след десетина дни, пак така внезапно, се върна обратно. Милионерът я убедил, че много я обича и държи на нея, като за извинение й подарил тузарски автомобил. Така ядът на Светлана отминал като лятна буря и тя отново се върна в дома му в „Бояна“.

А за да покаже сериозните си намерения към нея, Християн я запознал най- после с майка си, което е повече от сигурен знак, че иска връзката им да стане още по- сериозна.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *