За първи път! Ето я Галена след раждането – СНИМКА:

galena-9

Галена покани на погача за малкия Александър най- близките си приятелки.

40 дни след появата на бял свят на втория син на фолк певицата, най- верните й дружки орисаха бебето.
Сред поканените беше и колежката й Деси Слава, която пусна във фейсбук и единствената снимка от празника. От фотото е видно, че на погачата е присъствала и фолк дебютантката Лорена, както и още няколко приятелки на щастливата майка.

galena-6

Галена изглежда леко изморена, което е нормално. Но иначе, все така красива. Фолк певицата засега не е показвала нито една снимка на бебето си. Нито от погачата, която му спретна. Навярно фолк звездата се притеснява да не го урочасат и затова предпочита да го държи далече от медийното внимание.

Въпреки че първоначално Галена планираше бързо да се завърне към участията по клубовете след раждането, явно е променила намеренията си. Наскоро излезе актуалният списък на „Пайнер“ с тарифите на звездите, но срещу нейното име нямаше обявена цена. Дали защото още преговарят, или защото конфликтът на Галена с Митко Пайнера още повече се е задълбочил.

А може би фолк звездата е решила да го върне тъпкано на шефа си, като го държи в неизвестност кога ще започне отново работа и съответно да му пълни джобовете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *