Вдовицата на Коста Цонев още не може да продаде дома им

Съпрузите в щастливите дни заедно
Съпрузите в щастливите дни заедно

Ели Цонева, вдовицата на легендарния актьор Коста Цонев, не може да продаде семейния им дом в софийското село Бистрица. Още преди година съпругата му разкри, че иска да се раздели с огромната им къща, тъй като била прекалено голяма за сам човек. Освен това й навявала тъжни спомени.

С печалбата от имота в Бистрица Ели смята да изкара златната си възраст във Франция
С печалбата от имота в Бистрица Ели смята да изкара златната си възраст във Франция

Овдовялата в края на януари 2012 г. жена планирала да прекара остатъка от живота си при сина си във Франция. 54-годишната дама разкри, че възнамерява с парите от продажбата да си купи имот в чужбина, на 20-30 метра от морето. Ели, която е дипломирана актриса, но по професия е брокер на недвижими имоти, преценила, че моментът не е подходящ за продажба, и решила да изчака със заминаването си.

Въпреки това не оттеглила от интернет сайтовете за имоти офертата за продажба на къщата с надеждата, че може да се появи някой фен на някогашната кинолегенда, който да купи дома му от сантиментални подбуди.

„Продавам къщата, но не на всяка цена. Истината е, че добре си избирам хората, които може би ще я купят. Не бих я продала на всеки, защото там все пак имам много скъпи спомени“, признава Ели. Неотдавна я потърсил някаква мутра. Още щом го зърнала, вдовицата го пропъдила.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *