Ужас без край! Роксана с още шокиращи Признания за Кошмарния си Брак! Виж Тук:

roksana-1

Разказът за проваления брак на Роксана потресе цяла България. Но най- лошото е, че певицата разкрива все нови и нови кошмарни детайли от съвместния си живот с бившия си вече мъж Калин.

Фолк певицата призна, че наистина е изневерявала много на съпруга си. Роксана търсела любовта извън дома им, но и той правел същото. Певицата постоянно научавала за аферите му с други жени. Той също знаел за нейните, но никога нищо не й казвал. Роксана е категорична, че вероятно изобщо не му пукало.

Фолк певицата съжалява, че двамата са удължили толкова агонията. Роксана разкрива, че той трудно се съгласил и за сватбата, тъй като вече имал един брак. След 13 години връзка, едва преди четири той най- после се съгласил. Похарчили стотици хиляди левове, но бракът им бил обречен.

roksana-3

След като решила да се разведе с него, бившият й започнал да я гаври, че кариерата й ще залезе тотално без неговите пари. При развода, Роксана му върнала правата върху продукцията, спонсорирана с негови средства.

В момента фолк дивата живее на квартира и се опитва да възроди отново кариерата си. Най- тежкото за нея обаче е фактът, че бившият й съпруг я принудил да абортира няколко пъти. Тази травма е много дълбока за Роксана и в момента тя признава, че не се чувства готова да бъде майка.

Певицата разкри още, че в момента посещава психолог, тъй като получава паник атаки от преживения стрес.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *