Ужас! Бесен любовник преби фолкаджийката Дебора в дискотека!

debora

Фолкаджийката Дебора била брутално пребита от гаджето си преди седмица. Покъртителната сцена се разиграла пред погледите на десетки очевидци в дискотека.

Изведнъж приятелят на певицата й се нахвърлил и започнал да я удря. Тя паднала на земята, а той я сграбчил за косата й обърсал пода с нея. Извергът нанесъл и удари в корема на жертвата си. Добре, че охраната бързо се намесила и спасила фолкаджийката, а гаджето й изритали навън.

Побоищата обаче са станали ежедневие за Дебора, разкриват съседи на певицата. Когато гаджето й се появи, често се чуват викове от апартамента й. Дори комшиите са виждали кръв пред вратата на дома й.

debora-1

Неизвестният побойник иначе е баровец. Кара супер скъп джип, който не останал незабелязан от останалите живущи в блока на фолкаджийката. До момента Дебора не е подавала оплакване в полицията. Или много се страхува от бияча си, или много го обича.

Факт е, че и близките на певицата са силно притеснения за нея. Все по- често се появявала със синини по тялото. Все се оправдавала, че или е паднала, или се била ударила някъде.

Певицата нашумя покрай връзката си с бизнесмена и автомобилен състезател Илия Царски. Двамата бяха заедно близо година. Той обаче я изостави, когато техни общи снимки се появиха в медиите. По- късно станало ясно, че той има друга жена до себе си, която е от родния му град.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *