Цветелина Грахич – новата Мис Джуки! Шок Снимки:

grahich

Цветелина Грахич тотално си обезформи лицето. Новата порция силикон в устните така поду беквокалистката на Ку- ку бенд, че вече не прилича на себе си.

Лицето на босненката изглежда така, сякаш е получила алергична реакция или сякаш е била нажилена от оси. Грахич е най- сериозната конкурентка на Мис Джуки – Габриела Радославова, взимат на подбив певицата в социалните мрежи.

grahich-2

Освен в устните си, Цветелина е наляла още силикон и в бюста си. Певицата не спира да се перчи в социалните мрежи с все по- увеличаващата й се гръдна обиколка.

Иначе, Грахич успя да се справи с най- сериозния си проблем, свързан с външния й вид – наднорменото тегло. Певицата най- после свали излишните килограми, които я тормозеха няколко години.

grahich-4

Сериозен стимул, за да го постигне, е любовта й с певеца Кристиян Шаламанов. Двамата са много влюбени и планират да създадат заедно семейство. Въпреки това, двойката се отказа да прави сватбата през тази година, тъй като са много ангажирани в работата си. Цветелина и Кристиян не бързат и с децата. Двамата са решили да имат бебе, чак след като се оженят.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *