Тачо: С Жени се развеждаме! Ще осъдя Зорница за лъжите й!

Тачо изрази съмнение, че с Жени Калканджиева ще останат заедно, след Вип Брадър. Младокът заяви, че я обича много, но не като жена. Тачо заяви и че е приключил категорично със Зорница Линдарева и дори възнамерява на я съди, заради лъжата й, че той я биел.

tacho-na-kafe

Тачо разказа в „На кафе“, че не се е чувствал комфортно в лицемерната роля, която Жени го заставила да изпълнява: на щастлив съпруг. Не му било приятно да лъже пред цяла България, че има хубав брак, тъй като близките им знаят, че това изобщо не е вярно.

Според Тачо, основните им проблеми с Жени били финансовата нестабилност и прекаляването с алкохола. Ако успеят да се справят, може и да преодолеят кризата в брака си. Но все пак, Тачо заяви, че предпочита да се разделят.

Шамарът, който извади Тачо от играта
Шамарът, който извади Тачо от играта

Съпругът на Калканджиева заяви, че горчиво съжалява за връзката си със Зорница Линдарева и опроверга някои от лъжите й. Тачо заяви категорично, че никога не е удрял жена и че шамарът, който й зашлеви, е първият. След скандала Линдарева заяви, че постоянно я биел, докато живели няколко месеца заедно. За тези й думи Тачо смята да я съди.

Манов опроверга и твърдението й, че са живели заедно „няколко месеца“. Оказа се, че са делили един покрив само седмица и половина- две.

Линдарева излъга и че Тачо й звънял постоянно. Манов й се обаждал няколко пъти след края на връзката им, за да я чуе как е, но тя показвала абсолютно пренебрежение и не искала да си говорят. Тачо е сигурен, че лъже и че го обича.

Част от интервюто при Гала с Тачо. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *