Светлана Василева влезе в луксозната къща на риалити №1 в Сърбия – Парови

svetlana-vasileva-parovi

Светлана Василева влезе в най- рейтинговото риалити шоу в Сърбия – „Парови“. Плеймейтката е сред 20- те участници в поредния сезон на шоуто. В предаването под един покрив съжителстват известни и обикновено сърби. Светлана е сред малкото чуждестранни участници.

Във визитката си плеймейтката заяви, че се надява да създаде много нови приятелства, тъй като знае, че сърбите са весел народ. Светлана се зарече, че ще се опита да научи бързо езика, за да си контактува по- добре с участниците.

svetlana-vasileva-9

В Сърбия много се радват на нашата плеймейтка, тъй като знаят, че се е снимала в Плейбой.

Шоуто продължава 3 месеца. Участниците живеят в луксозна къща. Ядене и пиене винаги има в изобилие. А два- три пъти в седмицата влиза и сръбски оркестър, за да весели участниците.

„Парови“ отдавна изпревари по рейтинг сръбския формат на „Биг Брадър“. Излъчва се денонощно по Хоби тв. Има и парични награди за всички в челната десетка.

Светлана е първата родна плеймейтка, която получава покана от чуждестранна продукция. Продуцентите на „Парови“ заявиха, че са избрали нея, заради участието й във „Вип брадър“, а също и защото е много сексапилна.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *