Свекървата на Златка Димитрова Помрачи Щастието й! Нанесе тежък Удар на плеймейтката:

zlatka-i-miro

Дни след най- щастливия ден в живота на Златка Димитрова – раждането на сина й, плеймейтката понесе жесток удар. Свекървата на бургазлийката изобщо не се е обадила да й честити рожбата.

Злати се надяваше, че след раждането на детето им с любимия й Миро, майка му най- после ще я приеме. Нищо подобно не се случило! Възрастната жена се обадила на сина си да му честити бебето, но не и на Златка.

Майката на Миро е заела категорично страната на съпругата на Миро, която от няколко години отказва да му даде развод и да узакони връзката си с плеймейтката.

zlatka-dimitrova-bremenna-3

Златка Димитрова до ден днешен смята, че изгуби първото си дете в осмия месец, след тежка клетка на свекърва й. Плеймейтката разкри, че получила зловещ есемес от майката на Миро, в който отправя грозни думи по неин адрес и по адрес на детето в утробата й.

Две години по- късно, Златка най- после прегърна дълго чаканата си рожба. Плеймейтката роди син на Миро и го кръсти на негово име.

Свекърва й обаче не мирясва. Тя насъсква съпругата на Миро да не подписва документите за развод, с надеждата, че когато му писне от Златка, ще се върне при нея. Сметките им обаче излязоха криви.

Миро и Златка успяха да създадат семейство, а плеймейтката изобщо не се интересува, че любимият й все още по документи е женен за друга.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *