Средната щерка на Карамански се омъжи за двойник на баща си

Дъщерята на Иво Карамански - Ралица, избра за мъж двойник на татко си
Дъщерята на Иво Карамански – Ралица, избра за мъж двойник на татко си

Ралица – средната дъщеря на Кръстника на родната мафия Иво Карамански, се е омъжила за двойник на своя татко, научихме от приближени. Половинката й поразително прилича на властния й родител.

Ако беше жив, в края на ноември българският Дон Корлеоне щеше да навърши 54 години. Вместо това на 19 декември тази година семейството и близките му отбелязаха 15 години от смъртта му.

Галина и трите й дъщери определено не живеят охолно като наследнички на Кръстника на мафията
Галина и трите й дъщери определено не живеят охолно като наследнички на Кръстника на мафията

От трите дъщери на Карамански 27-годишната Ралица е тази, която визуално най-много прилича на него. Най-малката – Александра, пък наследила артистичния и чепат характер на баща си.

За разлика от сестра си, най-малката щерка на Кръстника Александра няма късмет в любовта. През последните 4 години тя се бори убиецът на годеника й да получи заслужена доживотна присъда. Приятелят й Христо Миланов бе едва на 22 години, когато стана жертва на бруталния убиец Димитър Лазаров, който го ликвидира, за да му открадне колата.

Въпреки слуховете, че Карамански е оставил наследство от 30 милиона долара след убийството му през 1998 г., законната му жена Галина Лукановска и трите й дъщери – Десислава, Ралица и Александра, не живеят охолно, както приляга на наследници на боса на мафията у нас. До скоро четирите жени делели един покрив в просторна панелка в столичния квартал „Люлин“.

След задомяването на Ралица в апартамента, който заради женското царство четирите дами нарекли „Метоха“, останали да живеят Галя и двете й дъщери.

Най-голямата щерка на Карамански Десислава работела в застрахователна компания, а Александра имала частна детективска агенция. Миналото лято щерките на Карамански се захванаха и с моден бизнес.

Те кръстили магазина си за дрехи и бижута „Фльонга Фешън“, но засега не можели да се похвалят с кой знае каква клиентела.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *