Софи Маринова с младо гадже и нов силикон! Виж Снимки:

sofi-marinova-1

Софи Маринова отново е влюбена! Певицата има нов мъж до себе си, заради когото дори се подложи на операция за увеличаване на кубиците в бюста си.

Ромският славей не крие, че решила да си сложи нов силикон, за да зарадва любимия си. Певицата си подарила новите ц*ци за Коледа. Софка споделя, че се чувства като ученичка с тях. Певицата сменила старите подплънки от 350 кубика всяка в нови от по 375 кубика. Въпреки това, Софка се хвали, че новият силикон прави гърдите й много по- стегнати от предишния.

Софи с новия си силикон
Софи с новия си силикон

Маринова признава, че инициатор за промяната на бюста й бил новият й мъж. Ромската звезда разкрива, че опънала и бръчките си, за да е още по- красива за любимия си. Певицата искала да направи още корекции по външния си вид, но гаджето не й давало да се променя чак толкова, защото си а харесвал така.

Софи Маринова с новото си гадже
Софи Маринова с новото си гадже

Новият възлюбен на Софка отново е значително по- младо от нея – с цели 10 години. Според певицата обаче, разликата във възрастта им не била никакъв проблем. Гаджето на фолк звездата не живее в България, но със Софи имат общ близък приятел, който ги сватосал – колегата й Тони Стораро.

Години наред певицата се оплакваше, че се чувства самотна и не може да намери любовта. Сега най- после е влюбена отново и се чувства супер щастлива.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *