Славена Вътова роди момиче

slavena-vatova-1

Манекенката Славена Вътова роди първото си дете. Бебето е момиченце и ще носи името Ема.

Детето е плод на любовта й с бизнесмена Юлиян Цолов, по- известен като българският вълк от Уолстрийт. Двамата сключиха граждански брак преди няколко месеца, а голямото сватбено тържество беше отложено за след раждането.

Красавицата, носителка на титлата „Мис България“, сподели щастието си в социалните мрежи и благодари на екипа лекари, участвали в раждането.

slavena-vatova-iulian-1

Връзката на Славена и Юлиян се развива много бързо и страстно. Двамата започват да се срещат в началото на 2014, но само след няколко месеца бившият брокер от Уолстрийт предлага брак на манекенката.

Юлиян Цолов, наричан бг вълка от Уолстрийт, е лежал в затвор в САЩ за неправомерни действия на борсата, които му донесли печалба от около 1 млрд. долара. Ситуацията на българина се усложнява много, след като му е наложена санкция домашен арест и му поставят проследяваща гривна. Цолов се изплашил, че ще му наложат тежка присъда, счупил я и избягал в Испания.

Там обаче осъзнал, че не може цял живот да е беглец и решил да се предаде. Наел топ адвоката Бенджамин Брахман, който спасил Майкъл Джексън от решетките заради обвиненията в педофилия.

Присъдата на Юлиян е 4 години, но лежи само 2. След това се завръща в България със солидната сума от 4,5 млн. долара, които е спечелил честно на Уолстрийт.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *