Скандал! И Малина оплю „Пайнер“! Ето как нахрани фирмата и наградите на „Планета“:

malina-3

Фолк ветеранката Малина също се разбунтува срещу „Пайнер“.

Певицата стана поредната изпълнителка на фирмата, която изрази публично възмущението си от порочните практики на чалга компанията.

Малина написа в профила си във фейсбук, че наградите трябва да се връчват само на изпълнителите, които наистина са заслужили. А не както досега – на всеки да се дава някаква награда, за да няма сърдити.

malina

Според Малина, ако даден изпълнител има най- добрата песен през годината, с най- впечатляващия клип, с най- хубавия текст, няма проблем да прибере всички награди. Фолк ветеранката съветва колегите си да са над нещата и да не се сърдят за подобни неща. Малина коментира още, че когато наградите просто се разпределят между изпълнителите, те губят смисъла си.

Скандалното изказване на фолк дивата веднага събуди подозрения, че се готви да напусне „Пайнер“. Бившите й колежки Камелия и Андреа също изказаха много критики срещу фирмата и шефа си Митко Пайнера, преди да напуснат фирмата.

Малина, която вече минава 40- те години, от много време не е имала хит, а участията й драстично са намалели. Глория е горе- долу в същото положение. Тя също отправи доста критики към Митко Пайнера, но засега остана във фирмата.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *