Шок! Новият съпруг на Кобилкина я разби! Вижте защо искал да я зареже:

kobilkina-5

Смущаващи разкрития за връзката си с Наталия Кобилкина направи пресният й съпруг Такис.

До сега сексоложката описваше отношенията им като много хармонични, с приказни елементи и захаросан привкус. Оказва се обаче, това изобщо не е било така, по думи на мъжа й.

Гръцкият бизнесмен Такис Детракис се ожени за атрактивната сексоложка на романтична церемония миналия уикенд на остров Скиатос. Преди година обаче, нямало изгледи изобщо да се стигне до венчило.

Съпруг номер 2 на Наталия Кобилкина призна, че много трудно постигнали някакво разбирателство, защото характерите им са много различни. Той е много емоционален, с гореща кръв, като повечето южняци. А рускинята била като „ледена кралица“.

kobilkina-svatba

Миналата година стигнали до критичен момент в отношенията си и дори се разделили, именно заради несъвместимостта в характерите си. Това стреснало Кобилкина и тя взела бързи мерки, за да си върне любовта на гръцкия милионер. Отишла на курс в Италия, за да се научи как да изразява емоциите си.

Явно имало резултат от обучението, тъй като с Такис отново се събрали. Но сексоложката изобщо не очаквала, че ще й предложи брак толкова скоро. Той я изненада с годежен пръстен в края на миналата година, докато бяха заедно на почивка на Малдивите.

Кобилкина се надява в скоро време да скрепи брака им и с дете. 33- годишната сексоложка вече била готова да стане майка и смятала час по- скоро да пристъпи към действие. Такис също искал по- бързо да си направят дете, тъй като и той изгарял от нетърпение да стане баща за първи път.

Рускинята беше женена цели 11 години за студентската си любов – българина Делчо Делчев, който е и неин бизнес партньор. Но двамата нямат деца. Те прекратиха брака си преди две години, но си остават в отлични отношения.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *