Шок! Негър изнасили Камелия!

kamelia-8

Насилие, кръв и секс изобилстват в новото видео на Камелия. Скандалният клип към песента „Минута живот“ е супер шокиращ и веднага предизвика остри спорове в социалните мрежи.

Провокацията е в природата на фолк дивата от Чипровци и новото й видео го доказа за пореден път. В скандалният клип негър изнасилва певицата, а след това тя го разстрелва. Режисьор на видеото е Валери Милев.

Главната роля на насилника е поверена тъмнокож американец от Бруклин, Ню Йорк.

kamelia-7

Видеото е снимано в хотел „Родина“, който е в много лошо състояние. Певицата признава, че докато снимали на покрива му, се паникьосала, че може да падне.

Много майки скочиха срещу скандалното видео на Камелия, но фолк дивата отдавна е обръгнала да подобни реакции. Според родители, клипът подтиква към насилие тийнейджърите и към расизъм.

Така или иначе, за нула време „Минута живот“ се превърна в тотален хит. Стана най- споделяното видео във фейсбук в седмицата на появата си. Това е и първият голям хит на фолк дивата, откакто напусна „Пайнер“ преди две години.

Камелия обаче не страда от липсата на сериозна компания зад гърба си. Певицата има доста участия в месеца, така че няма как да се притеснява за финансовото си състояние.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *