Шок! Кали се сби със съседка

kali-2

Чутовен скандал между Кали и нейна съседка завърши с женски бой! Двете имали сериозни разправии от близо година. Развръзката настъпила преди дни, когато нервите на фолк певицата не издържали и замерила комшийката си с пакетче домати.

Последвало дърпане за косите и жестоки обиди, които огласили цялата кооперация.

Кали разказва, че проблемът с въпросната жена, която живее над апартамента й, е че прекалено шумна. Олелията от дома й продължава по цял ден и по цяла нощ. През деня постоянно кънтяла музика и често се чували крясъци от дома на съседката. Често имало и пиянски сборища, които продължавали до никое време. На всичкото отгоре, постоянно ходела с токчета по теракота, което отеквало посред нощ в дома на певицата като камбана.

kali-deca
Кали с трите си деца

Когато родила третия си син Сашко, Кали нееднократно правела забележки на жената да престане да тропа с токчетата си по нощите, защото буди бебето.

Когато наскоро двете се засекли на стълбището, фолк певицата отново се опитала да разговаря със съседката си. Комшийката обаче се направила, че не чува. Тогава Кали я замерила с торбичката си с домати по главата.

Последвали викове и женски бой. Намесил се Влади, половинката на Кали, за да прекрати скандала.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *