Шок! Галена в болница – за малко да загуби бебето си!

 

galena-bremenna-5

Галена прекарала няколко дни в болница заради опасност да изгуби бебето си! Шокиращата новина идва от близкото обкръжение на фолк дивата.

Драмата се разиграла миналата седмица. След участие Галена се почувствала много зле. На следващия ден се обърнала към лекар, който констатирал шокиращата новина – че има опасност за бебето на фолк дивата. Докторът й препоръчал да остане за няколко дни на легло.

Певицата решила да потърси и второ мнение. Но и другият специалист потвърдил притеснителната диагноза – че има риск за бебето й, ако не започне да почива повече.

Галена играе кан- кан в петия месец
Галена играе кан- кан в петия месец

Галена си взела няколко дни почивка, като отменила участията си поради здравословни причини. Но фолк дивата не издържала дълго време на легло. Певицата вече се е завърнала към интензивната си програма.

Фолк дивата има участия почти всяка вечер, а и Галена държи да се раздава на 100% за публиката си. Певицата танцува, подскача и се чекне на сцената, както й хрумне, като дори качените от бременността килограми не я спират.

В момента Галена е на върха на кариерата си. Фолк дивата се бори със зъби и нокти, за да грабне приза „Певицата на годината“, който й убягна на последната церемония.

Близките й обаче доста се притесняват за здравето и бебето й. Галена роди първото си дете преждевременно в осмия месец и сега семейството й се притеснява да не се случи отново същото.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *