Шишкото Фънки се натика в смарт

Димитър Ковачев - Фънки
130-kuлограмовият Фънки изпълнил go тавана 700-килограмовия „Смарт“

Не е за вярване, но е факт! 120-килограмовият Димитър Ковачев – Фънки пори София с най-малката кола в света – „Смарт“. Маневреното купенце, което се произвежда от немския автомобилен гигант „Мерцедес – Бенц“, с мъка побира туловището на шоумена, но на него въобще не му пука, че изглежда най-малкото комично в този бутиков автомобил, тип детски количка.

Промоутърът, който пpеди време свали 17 килограма, оглежда витрината с банички и бутерки. Волята му обаче надделява над апетита. Браво, Фьнки!
Промоутърът, който пpеди време свали 17 килограма, оглежда витрината с банички и бутерки. Волята му обаче надделява над апетита. Браво, Фьнки!

На карикатурната сценка „Фънки в „Смарт“ станаха свидетели дузина столичани, отбили да заредят гориво в бензиностанцията на „Шел“ на бул. „България“. Там в ранния съботен следобед тамън пред входа на оранжеват, а сграда спирачки наби черен миниавтомобил.

Не, вратата на шофьора не отвори навършил пълнолетие пубер, а самият Фънки. Бензинджиите на колонките овесиха ченета, че вместо да кара лимузина за хиляди евро, музикалният промоутър, докарващ си на година поне по 3 милиона лева от гастролите на световни музиканти и групи у нас, се е натъпкал като сардина в тийнейджърския автомобил.

Заедно с Фънки от миниколата излезе и дъщеря му. Двамата се наредиха на опашката, за да купят акумулаторни батерийки. Маститият Ковачев демонстрира кофти познания по източниците на ток. На въпроса на продавачката дали иска батерии тип АА или ААА, собственикът на „София Мюзик Ентърпрайсис“ се затрудни с отговора.

В смартчето Фънки инвестирал част от хонорара си от „Музикална академия".
В смартчето Фънки инвестирал част от хонорара си от „Музикална академия“.

Според запознати Фънки се сдобил със „Смартчето“ наскоро. Спрял се на този модел, за да е възможно най-маневрен из задръстванията в столицата и проблемното паркиране в центъра. Ковачев инвестирал в немската количка, която на старо може да се намери и за няма и 3 бона
– част от хонорара, който взел като жури в риалитито „Музикална академия“.

За разлика от Фънки, съпругата му Антония се шири в тройно по-голяма кола. След излизането си от Къщата на „ВИП Брадър“ шоуменът й подари високопроходим джип, идеален за зимни условия. Баровският роувър погълнал почти 40 бона.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Шишкото Фънки се натика в смарт"

  1. Анонимен   03.01.2021 at 23:06

    Дебел циганин!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *