Сензация! Преслава в с*кс афера с женен мъж! Ето кой е той:

preslava-uchastiia

Преслава върти забранена любов с бившия национал по волейбол Теодор Салпаров. В момента двамата са заедно на море, но упорито крият връзката си. А причината е, че волейболистът е женен!

Преслава използва за прикритие сестра си Ивелина и племенницата си Виктория,но Теодор е на всяко нейно участие в Слънчев бряг.

Волейболистът дори се снима заедно с племенницата на Преслава и публикува снимката си, като написа под нея: „С мойта нова приятелка“.

preslava-salparov-1

От известно време бие на очи, че фолк дивата и жененият спортист често се озовават в обща компания. А той пък доста често посещава заведенията, в които Преслава има изяви.

preslava-salpurov

Певицата присъства и на отварянето на ресторанта му в Равда. За събитието Теодор Салпаров беше поканил само най- близките си приятели и явно фолкаджийката е сред тях. Двамата се стараеха да прикриват отношенията си, като бяха седнали на прилично разстояние един от друг.

preslava-salparov
На откриването на ресторанта на Салпаров

Заради новооткритото заведение, Салпаров е постоянно на Черноморието, където се намира основно и фолк дивата. Съпругата на волейболистът пък от известно време отсъства от снимките му, затова пък новата се любимка е все до него.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *