Сензация! Емануела призна за Тайното си Гадже! Ето какво разкри:

 

emanuela-13

Емануела най- после призна за мъжа, в когото е влюбена! Фолк певицата пазеше новата си връзка в дълбока тайна, но най- после реши да разкрие истината.

Фолк дивата признава, че има мъж, в когото е много влюбена. Но връзката им е доста сложна. И двамата са много заети и нямат много време един за друг. Но най- вече тя. Певицата разкрива, че го е наранила силно и сега не знае дали ще продължат да бъдат заедно.

Емануела обаче е категорична, че най- важният й приоритет са двете й деца. А ако той я обича и иска да са заедно, ще я разбере и приеме такава, каквато е.

emanuela-12

Дни преди да влезе в къщата на Вип Брадър, Емануела пусна снимки от луксозен автомобил, в който е заедно с тайнствен мъж и определено си личи, че са гаджета. Не е ясно обаче дали той е актуалното й гадже, тъй като фолк дивата се държа доста фриволно с двама от мъжете в риалити шоуто.

Във Вип Брадър Емануела разказа, че иска мъжът до нея също да има деца, за да я разбира и да могат да живеят заедно под един покрив. Дали вече го е намерила или просто е разсъждавала на глас?

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *