Роди се внуче на покойната фолк певица Румяна!

rumiana

Роди се първо внуче на покойната фолк певица Румяна, която загина през 1999 г. в адска катастрофа. Дъщерята на трагично починалата фолк легенда – Марияна, роди син навръх собствения си рождения ден на 5 май.

Бебето е в отлично здраве. Тежи 2,9 кг и е високо 48 см. Дъщерята на покойната Румяна се омъжи в края на миналата година.

Фолк певицата загуби живота си при тежка катастрофа преди 18 години. В колата- ковчег пътували също двете й деца – Марияна и Илиян, тогава съответно на 10 г. и на 12 г. Травмите им са тежки и се налага да се лекуват в болница близо 4 месеца.

Порасналите деца на покойната фолк певица
Порасналите деца на покойната фолк певица

През цялото това време те не знаели, че майка им е загинала на място. Марияна разказва, че месеци наред й пишела писма, защото мислела, че е в друга болница. Лекарите преценили да не им се казва веднага трагичната новина, за да могат първо да се възстановят.

Автомобилът във фаталната нощ е управляван от любовника на покойната фолк легенда Любен Васков, който също оцелява. Последно той, Румяна и децата живеели заедно в София, макар че певицата нямала официално развод със съпруга си.

След кончината на фолк легендата, любовникът й на няколко пъти се опитва да се срещне с децата, с които се разбира много добре, но биологичният им баща не позволява. Щом навършват пълнолетие, и Марияна, и Илиян се изнасят да живеят самостоятелно на квартира в Бургас. И двамата пеят, но така и нито един от двамата не се заема с музикална кариера, макар че желание не им е липсвало.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *